Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έδωσε 8.000 ευρώ για ανύπαρκτη Mercedes SL 350 από τον ΟΔΔΥ!

Ελλάδα 23:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έδωσε 8.000 ευρώ για ανύπαρκτη Mercedes SL 350 από τον ΟΔΔΥ!

ΝΕΑ

Έδωσε 8.000 ευρώ για ανύπαρκτη Mercedes SL 350 από τον ΟΔΔΥ!

ΝΕΑ

Μακραίνει η λίστα των θυμάτων του επιτήδειου που υπόσχονταν αυτοκίνητα από τον ΟΔΔΥ σε εξευτελιστικές τιμές και χωρίς… δημοπρασία!

Advertisement
Advertisement

Ο επιτήδειος έμπορος, που αποκάλυψε το Newsauto.gr, ο οποίος υπόσχεται αυτοκίνητα από τον ΟΔΔΥ σε άκρως δελεαστικές τιμές και βέβαια χωρίς οι ενδιαφερόμενοι να παραστούν στις νόμιμες δημοπρασίες της Διεύθυνσης φαίνεται πως έχει εισπράξει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από προκαταβολές για οχήματα που θα παρέδιδε τα οποία και προφανώς δεν υπάρχουν!

Ωστόσο όπως καταγγέλλει στο Newsauto.gr κάποιος από τους ανυποψίαστους καταναλωτές ο εν λόγο επιτήδειος έμπορος αυτοκινήτων πρέπει να έχει «σπουδάσει» ψυχολογία καθώς εκμεταλλεύεται τις «αδυναμίες» των ανθρώπων για φθηνά αυτοκίνητα και μέσω του κύκλου των διασήμων όπου και κινείται ψαρεύει άνετα τα θύματά του.

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα όπως αναφέρει ο ανυποψίαστος καταναλωτής: «Το άρθρο σας είναι απολύτως ακριβές είμαι και εγώ ένα από τα θύματά του συγκεκριμένου «κυρίου» ο οποίος ωστόσο είχε εμφανιστεί σε εμένα με άλλο όνομα.

Μάλιστα πριν από δύο χρόνια δραστηριοποιούταν στη πόλη που ζούσε, και είχε τέτοιο θράσος που «ψάρευε» θύματα ακόμα και από την ίδια πόλη του.

Τώρα λένε ότι έχει μετακομίσει προς άγνωστη κατεύθυνση προκειμένου να αποφύγει όσους τον αναζητούν.

Advertisement

Εμένα μου «έφαγε» γύρω στις 8.000 ευρώ για ένα Mercedes-Benz SL350 το οποίο θα μου έφερνε από τον ΟΔΔΥ χωρίς το όχημα να βγει σε δημοπρασία!

Βέβαια το αυτοκίνητο δεν ήρθε ποτέ και απ’ όσο αντιλήφθηκα το κόλπο του βασίζεται στους εξής τομείς:
Έχει γνωριμίες με celebrities κοσμικούς και άρα εκμεταλλεύεται τον συγκεκριμένο τρόπο γνωριμιών σε ανθρώπους που θεωρητικά έχουν χρήματα.

Advertisement

Χρησιμοποιεί το «πάθος» του κάθε ενός μας για απόκτηση premium αυτοκινήτου σε πολύ φτηνή τιμή επικαλούμενος τις γνωριμίες του στον ΟΔΔΥ.

Επίσης χρησιμοποιεί το γεγονός ότι από την στιγμή που κάποιος έχει δώσει χρήματα προκειμένου να αποκτήσει το ανύπαρκτο αυτοκίνητο από τον ΟΔΔΥ, γίνεται «συνένοχος» σε μία «παράνομη» διαδικασία (αφού παρακάμπτει τον ισχύοντα τρόπο) και δεν μπορεί να τον καταγγείλει στις Αρχές.

Απαντά στα τηλέφωνα και γενικώς δεν κρύβεται μέχρι κάποιος να τον ζορίσει και όταν αντιληφθεί πως δυσκολεύει η κατάσταση επιστρέφει κάποια λίγα χρήματα από αυτά που έχει πάρει προκειμένου να ρίξει στάχτη στα μάτια.

Advertisement

Δεν διστάζει να επικαλεστεί σοβαρούς λόγους υγείας.

Θέλω να σας συγχαρώ για το έργο σας και εύχομαι πραγματικά ο συγκεκριμένος επιτήδειος να πληρώσει για όσα έχει κάνει σε ανυποψίαστους καταναλωτές και να μπει ένα τέλος ώστε να μην μακρύνει και άλλο η λίστα των θυμάτων του…»