Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έχει μέλλον η Chevrolet Camaro;

Ελλάδα 20:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έχει μέλλον η Chevrolet Camaro;

ΝΕΑ

Έχει μέλλον η Chevrolet Camaro;

ΝΕΑ

Η Chevrolet έχει διακόψει και στο παρελθόν την πορεία της Camaro και είναι πολύ πιθανό η ιστορία να επαναληφθεί.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στους κύκλους του αυτοκινήτου στις ΗΠΑ, το πρόγραμμα εξέλιξης της έβδομης γενιάς της Camaro έχει παγώσει. Αυτό με την σειρά του έχει φουντώσει τις φήμες που μιλούν ακόμα και για ενδεχόμενη διακοπή της παραγωγής του μοντέλου.

Αν και η πληροφόρηση δεν συνοδεύεται από λεπτομέρειες φαίνεται πως η Camaro δεν θα ακολουθήσει την μετάβαση στη νέα πλατφόρμα Alpha την οποία θα υιοθετήσουν οι νέες Cadillac CT4 και CT5. Για πολλούς αυτό είναι σημάδι πως η Camaro θα συνεχίσει μέχρι το 2023 αλλά δεν θα υπάρξει επόμενη γενιά.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρία από την μεριά της φαίνεται πως αποφεύγει να δώσει μια σαφή απάντηση καθώς δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε διαψεύδει τις φήμες. Πάντως είναι γεγονός πως οι πωλήσεις της Camaro διαγράφουν πτωτική πορεία με το μοντέλο να έχει βρίσκεται πλέον με σημαντική διαφορά από τα δύο πρώτα σε πωλήσεις muscle cars, Ford Mustang και Dodge Challenger.

Πάντως σε περίπτωση που η GM διακόψει την παραγωγή της Camaro δεν θα είναι η πρώτη φορά που παίρνει μια τέτοια απόφαση για το διάσημο μοντέλο της αφού ακριβώς το ίδιο είχε γίνει και το 2002. Επιπλέον η GM το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως συμπυκνώνει τη γκάμα της αφαιρώντας από αυτή μοντέλα τα οποία δεν έχουν την αναμενόμενη εμπορική πορεία. Έτσι έχει ανακοινώσει τη διακοπή μοντέλων όπως οι Buick LaCrosse, Cadillac CT6 και XTS όπως και τα Chevrolet Cruze, Impala και Volt.