Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έχει απίστευτη συλλογή αυτοκινήτων αλλά δεν ξέρει να… οδηγεί

Ελλάδα 12:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έχει απίστευτη συλλογή αυτοκινήτων αλλά δεν ξέρει να… οδηγεί

ΝΕΑ

Έχει απίστευτη συλλογή αυτοκινήτων αλλά δεν ξέρει να… οδηγεί

ΝΕΑ

Βγάζει περί τα 5 εκατομμύρια ευρώ το μήνα, το γκαράζ του είναι γεμάτο από αυτοκίνητα, όμως ο ίδιος ακόμα δεν έχει βγάλει δίπλωμα!

Advertisement
Advertisement

Από τα πολλά και παράξενα που συμβαίνουν στον κόσμο των διασήμων κάθε είδους, ο Kylian Mbapee είναι όντως μία ιδιαίτερη περίπτωση.

Ο κορυφαίος Γάλλος ποδοσφαιριστής και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν περάσει από τα παγκόσμια γήπεδα τα τελευταία χρόνια, έχει μία πολύ ιδιαίτερη σχέση με τα αυτοκίνητα.

Ο μεγάλος σταρ της Paris Saint-German, με το απίστευτο συμβόλαιο των 120 εκατομμυρίων ευρώ και τον μηνιαίο μισθό που αγγίζει τα 5 εκατομμύρια, έχει ένα γκαράζ γεμάτο με αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Όμως ο 23χρονος άσσος του ποδοσφαίρου δεν οδηγεί ο ίδιος καθώς, όπως έχει πει, δεν έχει βρει τον καιρό να βγάλει δίπλωμα οδήγησης.

Αυτό δεν τον εμποδίζει να έχει στην κατοχή του διάφορα αυτοκίνητα, κατά κύριο λόγο της VW μιας και αυτός είναι ο χορηγός της Γαλλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Advertisement

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylian Mbappé (@k.mbappe)


Έτσι είναι γνωστό ότι κατέχει ένα VW Tiguan, ένα VW Multivan, ένα VW ID. 5, αλλά και μία Mercedes V-Class την οποία χρησιμοποιεί τακτικά για τις μετακινήσεις του, πάντα με σοφέρ.

Advertisement

Εκτός όμως από αυτά, υπάρχουν φήμες ότι στο γκαράζ του έχουν βρει θέση διάφορα supercars, όπως Ferrari SF90 και 488 Pista, αλλά και πανάκριβα μοντέλα της Audi, BMW και Range Rover.

Για να διαπιστώσουμε πόσα και ποια ακριβώς αυτοκίνητα έχει στην διάθεσή του, θα χρειαστεί να περιμένουμε να βγάλει δίπλωμα. Προς το παρόν έχει τις υποχρεώσεις του στο Κατάρ. Έτσι και αλλιώς μικρός είναι ακόμα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
VW ID.5: Νέο ηλεκτρικό coupe με έμφαση στην πρακτικότητα (video)
Επίσημο: Αυτά είναι τα VW ID.5 & GTX
Ferrari SF90 Stradale: Έτσι έσπασε το ρεκόρ (video)

Advertisement