Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

e-Tron GT: Η Taycan της Audi (VIDEO)

Ελλάδα 5:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

e-Tron GT: Η Taycan της Audi (VIDEO)

ΝΕΑ

e-Tron GT: Η Taycan της Audi (VIDEO)

ΝΕΑ

Το εντυπωσιακό νέο ηλεκτρικό της Audi, που μοιράζεται την πλατφόρμα με την Porsche Taycan, θα έχει απόδοση 583 ίππους με δύο ηλεκτροκινητήρες και αυτονομία 400 χιλιομέτρων.

Advertisement
Advertisement

Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο που ετοιμάζει η Audi, θα είναι αναμφίβολα εντυπωσιακό και όπως όλα δείχνουν, είναι στην τελική ευθεία των δοκιμών εξέλιξης. Με τη σχεδίαση να έχει αποκαλυφθεί εδώ και λίγο καιρό, το μοντέλο που μοιράζεται πλατφόρμα και όχι μόνο (στις πλέον πρόσφατες φωτογραφίες του αυτοκινήτου των δοκιμών, φαίνονται και οι τροχοί της Taycan πάνω του) με το μοντέλο της Porsche, θα βάλει την Audi στην κατηγορία των upper class ηλεκτρικών.

Advertisement
Advertisement

Με δύο ηλεκτροκινητήρες απόδοσης 583 ίππων και αυτονομία που θα φτάνει τα 400 χιλιόμετρα, το e-Tron GT θα είναι ικανό για επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα. Ο «κατασκοπευτικός φακός» συνέλαβε το μοντέλο κατά τη διάρκεια των δοκιμών του με έντονο καμουφλάζ- πράγμα που φαίνεται παράδοξο με δεδομένο το ότι η εξωτερική σχεδίαση, όπως και αυτή του ταμπλό στην καμπίνα, έχουν αποκαλυφθεί εδώ και αρκετό καιρό. Στο video που ακολουθεί, φαίνεται το e-Tron GT να δοκιμάζεται σε χαμηλές θερμοκρασίες.