Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

DS 4: Με Extended Head-Up Display

Ελλάδα 3:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

DS 4: Με Extended Head-Up Display

ΝΕΑ

DS 4: Με Extended Head-Up Display

ΝΕΑ

Το νέο DS 4 εξοπλίζεται με την τεχνολογία DS Extended Head-Up Display, το οποίο είναι μοναδικό στην κατηγορία αποτελώντας το πρώτο βήμα προς την χρήση επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality) στο παρμπρίζ, παρέχοντας μια ασυναγώνιστη και εντυπωσιακή εμπειρία οδήγησης που στην ουσία αντικαθιστά την ανάγκη χρήσης του πίνακα οργάνων.

Advertisement
Advertisement

Αυτό το καινοτόμο Head-up Display είναι μια τεχνολογία αιχμής, που χρησιμοποιείται αντίστοιχα στα μαχητικά αεροσκάφη για να παρέχει απρόσκοπτη ορατότητα σε όλες τις περιστάσεις.

Το Extended Head-Up Display προβάλλει όλες τις πληροφορίες οδήγησης στο παρμπρίζ, στο οπτικό πεδίο του οδηγού και χάρη στην υψηλή ανάλυσή της, το ευρύ μέγεθος προβολής 21 ιντσών και το χωροταξικό (3D) εφέ, δίνει μια πιο ρεαλιστική εικόνα των πληροφοριών για μια μοναδική οδηγική εμπειρία.

Βασικές πληροφορίες, όπως η ταχύτητα κίνησης, τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, η πλοήγηση, οι ειδοποιήσεις και τα προειδοποιητικά μηνύματα, ή ακόμα και πληροφορίες για τη μουσική, το τηλέφωνο εμφανίζονται 4μ εμπρός από τον οδηγό, στον δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Σχεδιασμένο για πελάτες που αναζητούν την κορυφαία τεχνολογία, τo νέο DS 4 ενσαρκώνει την Avant-Garde φιλοσοφία της μάρκας για κομψότητα και τεχνολογική υπεροχή .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο κοστίζει το DS 4 στην ελληνική αγορά
Δοκιμή: DS 4 BlueHDi 130 EAT8
Τα πρώτα DS 4 ήρθαν στην Ελλάδα