Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δωρεές από FCA και την οικογένεια Ανιέλι

Ελλάδα 15:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δωρεές από FCA και την οικογένεια Ανιέλι

ΝΕΑ

Δωρεές από FCA και την οικογένεια Ανιέλι

ΝΕΑ

Η οικογένεια έδωσε 10 εκατ. ευρώ για τον «πόλεμο» ενάντια στον κορωνοϊό ενώ η FCA και οι θυγατρικές της πρόσφεραν ιατρικό εξοπλισμό και αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Η Ιταλία είναι, μετά την Κίνα, η χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από τον κορωνοϊό. H οικογένεια Ανιέλι έκανε δωρεά ύψους 10 εκατ. ευρώ καθώς και μια σειρά ιατρικών συσκευών, στη μάχη κατά της πανδημίας.

Πιο συγκεκριμένα, η οικογένεια Agnelli έκανε δωρεά ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ στη γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας της Ιταλίας, η οποία διαχειρίζεται την κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε εθνικό επίπεδο, καθώς και στο Specchio dei Tempi/La Stampa (οργανισμός κοινωνικής πρόνοιας που λειτουργεί στην περιφέρεια του Piemonte), προκειμένου να ανταποκριθεί στις τοπικές ανάγκες υγείας και κοινωνικής μέριμνας στην πόλη του Τορίνο και της περιφέρειας του Piemonte.

Advertisement
Advertisement

Η EXOR και οι θυγατρικές της Fiat Chrysler Automobiles, η Ferrari και η CNH Industrial μαζί με εταιρείες όπως οι Ermenegildo Zegna και Pesenti Group αγόρασαν 150 ιατροτεχνολογικά προϊόντα που παράγονται από εταιρείες από το εξωτερικό και προετοιμάζουν την άμεση άφιξή τους στην Ιταλία», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Η Exor και οι θυγατρικές της Fiat Chrysler Automobiles, η Ferrari και η CNH Industrial -μαζί με εταιρείες εκτός του ομίλου, συμπεριλαμβανομένων των Ermenegildo Zegna και Pesenti Group- προμηθεύτηκαν και αγόρασαν συνολικά 150 μηχανικών αναπνευστήρων μαζί με άλλο ιατρικό εξοπλισμό από διάφορους υπερπόντιους προμηθευτές για την άμεση αεροπορική μεταφορά τους στην Ιταλία.

Επίσης η εταιρεία μακρόχρονης ενοικίασης αυτοκινήτων Leasys (η οποία ανήκει στην FCA Bank) παρείχε στον Ιταλικό Ερυθρό Σταυρό και στην ANPAS (Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Βοήθειας) έναν στόλο οχημάτων για τη διανομή τροφίμων και φαρμάκων στους ασθενείς, τους ηλικιωμένους και τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη βοήθειας σε ολόκληρη την Ιταλία.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Οι προϋποθέσεις κίνησης και τα πρόστιμα

Advertisement

Μετά το ρεπορτάζ του newsauto ξεκίνησαν οι ταξινομήσεις αυτοκινήτων

Τι αλλάζει στις μετακινήσεις με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς