Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Δωρεάν ηλεκτρικά Renault Zoe στη Γερμανία

Ελλάδα 11:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δωρεάν ηλεκτρικά Renault Zoe στη Γερμανία

Mobility

Δωρεάν ηλεκτρικά Renault Zoe στη Γερμανία

Mobility

Χάρη στα κίνητρα της Γερμανικής κυβέρνησης για την απόκτηση ηλεκτρικών αυτοκινήτων και τον έξυπνο χειρισμό μιας εταιρίας εμπορίας είναι δυνατή η μίσθωση ενός Renault Zoe για δύο χρόνια εντελώς δωρεάν.

Advertisement
Advertisement

Πολλοί είναι αυτοί που ασπάζονται την γνώμη πως τα καλύτερα πράγματα είναι τα δωρεάν. Οι Γερμανοί υπήκοοι που έχουν αναζητούν ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς χάρη στις γενναιόδωρες κρατικές επιδοτήσεις των ηλεκτρικών μοντέλων μπορούν να αποκτήσουν ένα ολοκαίνουργιο Renault Zoe χωρίς να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ.

Προκειμένου να ωθήσει το αγοραστικό κοινό σε πιο καθαρά αυτοκίνητα και παράλληλα να τονώσει την αγορά η Γερμανική κυβέρνηση επιδοτεί με 6.000 ευρώ την αγορά ενός νέου ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Το σημαντικό όμως είναι πως αυτό το ποσό δεν αφαιρείται υποχρεωτικά από το κόστος του αυτοκινήτου αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την εξόφληση των μηνιαίων δόσεων μιας χρονομίσθωσης.

Έτσι λοιπόν ο όμιλος Autohaus Koenig με περισσότερες από 50 εκθέσεις σε όλη τη Γερμανία ξεκίνησε μια διαφημιστική καμπάνια για το νέο διετές πρόγραμμα leasing του Renault Zoe με συνολικό κόστος 6.000 ευρώ στο οποίο οι μηνιαίες δόσεις εξοφλούνται από το ποσό της επιδότησης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Bloomberg η εταιρία είχε περίπου 150 αιτήματα κάθε μέρα από την στιγμή έναρξης της καμπάνιας με εκπρόσωπο της Autohaus Koenig να δηλώνει πως οι παραγγελίες θα ήταν ακόμα περισσότερες αν η εταιρία είχε περισσότερους πωλητές. Αν και το τοπίο είναι κάπως θολό σχετικά με το τι θα συμβεί μετά το πέρας των δύο ετών με τα αυτοκίνητα που έχουν μισθωθεί είναι σίγουρο πως η ιδέα είναι ιδιαίτερα ελκυστική και δεδομένα θα φέρει πολλά περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στο δρόμο αν ακολουθηθεί και από άλλες εταιρίες.

Advertisement
Advertisement

Διαβάστε επίσης

Η ηλεκτροκίνηση αποτελεί πολιτική προτεραιότητα της Κυβέρνησης!

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που αγοράζουν οι Έλληνες

Advertisement

Δοκιμή: Renault Captur 1.3 TCe Initiale Paris

 

Advertisement