Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δοκιμές σε ακραίες συνθήκες για το VW I.D. Crozz

Ελλάδα 7:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δοκιμές σε ακραίες συνθήκες για το VW I.D. Crozz

ΝΕΑ

Δοκιμές σε ακραίες συνθήκες για το VW I.D. Crozz

ΝΕΑ

Οι δοκιμές σε ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας συνεχίζονται για το ηλεκτρικό Crossover της Volkswagen, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στις αρχές του 2021.

Advertisement
Advertisement

 

Αν παρατηρήσει κανείς λίγο προσεκτικά τις φωτογραφίες του Tiguan που έχουμε μπροστά μας, θα δει πως δεν είναι ένα απλό Tiguan. Έχει λίγο επιμηκυνθεί για τις ανάγκες των δοκιμών του ηλεκτρικού crossover που ετοιμάζει η VW. Ο κατασκοπικός φακός συνέλαβε το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια δοκιμών σε ακραίες συνθήκες. Και αν για τον φωτογράφο ήταν ξεκάθαρο το ότι είχε μπροστά του ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο μια και δεν ακουγόταν ο κινητήρας, για εμάς αυτό που μπορούμε να δούμε επιπλέον από τις φωτογραφίες, είναι πως δεν υπάρχει εξάτμιση στο πίσω μέρος αλλά ούτε και η χαρακτηριστική «άχνα» που θα έβγαζε αν υπήρχε στην περίπτωση που το αυτοκίνητο είχε κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Advertisement
Advertisement

Από την εμφάνιση του παραλλαγμένου αυτού Tiguan, ξεχωρίζουμε τα σημεία στα οποία φαίνεται πως έχει περάσει από το κρεβάτι του Προκρούστη και έχει μακρύνει για να «ταιριάζει» στο μακρύτερο πάτωμα του ηλεκτρικού μοντέλου της εταιρείας. ευδιάκριτος είναι και ο όγκος που έχει δημιουργηθεί στο πίσω μέρος για τη φιλοξενία της πρίζας για τη φόρτιση (εκεί που το κανονικό Tiguan έχει το πορτάκι για την τάπα του καυσίμου). Με την ενσωμάτωση των μπαταριών στην πλατφόρμα του αυτοκινήτου, στην τελική έκδοση παραγωγής του I.D. Crozz περιμένουμε να δούμε ένα ιδιαίτερα ευρύχωρο εσωτερικό για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους.