Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Δοκιμές για το Audi Q6 E-Tron

Ελλάδα 22:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δοκιμές για το Audi Q6 E-Tron

Mobility

Δοκιμές για το Audi Q6 E-Tron

Mobility

Η Audi ετοιμάζεται πυρετωδώς για το νέο μεγαλύτερο ηλεκτρικό SUV, το οποίο με το σχετικό καμουφλάζ εθεάθη σε διαδικασία δοκιμών, λιγότερο από ένα χρόνο πριν το ντεμπούτο του.

Advertisement
Advertisement

Το Q6 E-Tron αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα το επόμενο έτος και θα κατασκευάζεται στο Ingolstadt της Γερμανίας.

Η Audi δεν έχει ανακοινώσει λέπτομέρειες για το νέο της ηλεκτρικό μοντέλο που θα τοποθετηθεί πάνω από το Q4 E-Tron βάσει μεγέθους, ενώ προφανώς θα μοιάζει αρκετά σε ότι έχει να κάνει με την αισθητική του. Το καμουφλαρισμένο πρωτότυπο δεν μας δίνει και πολλές λεπτομέρειες αλλά μπορούμε να διακρίνουμε πως το σχήμα των προβολέων λεπτό και η μάσκα εμπρός είναι προφανώς «κλειστή». Το σχήμα και η μορφή του αυτοκινήτου είναι πολύ κοντά σε αυτό που είχε προβλέψει ο Christian Schulte για λογαριασμό του Newsauto και βλέπουμε στις φωτογραφίες.

Advertisement
Advertisement

Δεν έχουμε καθόλου εικόνα από το εσωτερικό του αυτοκινήτου που αισθητικά ξέρουμε όμως τι να περιμένουμε, με «οδηγό» τα όσα έχουμε δει στο Q4 E-Tron. Μιλάμε φυσικά για ψηφιακά όργανα πίσω από το τιμόνι και μια μεγάλη οθόνη στο κέντρο του ταμπλό που θα αποτελεί την πηγή για τον έλεγχο όλων των βοηθητικών συστημάτων. Το μοντέλο έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με την επόμενη γενιά της Porsche Macan, όπου αμφότερα τα μοντέλα θα βασιστούν στην προηγμένη αρχιτεκτονική PPE, για την οποία η Audi έχει χαρακτηρίσει ως παρόμοια με την πλατφόρμα MEB, καθώς θα υπάρχουν παραλλαγές κίνησης πίσω και τετρακίνησης. Η νέα αυτή πλατφόρμα όμως, θα διαθέτει ηλεκτρικό σύστημα 800 volt και μπαταρίες με χωρητικότητα έως 350 kW.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στην Ελλάδα τα Audi Q3 TFSI e & Sportback (+τιμές)
Συγκριτικό: Audi Q2 30 TFSI vs DS3 Crossback 1.2 130 PS
Audi RS6 Avant Johann Abt Signature Edition με 800 PS (+video)

Advertisement

 

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement