Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δοκιμές εξέλιξης της Porsche Panamera Sport Turismo

Ελλάδα 7:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δοκιμές εξέλιξης της Porsche Panamera Sport Turismo

ΝΕΑ

Δοκιμές εξέλιξης της Porsche Panamera Sport Turismo

ΝΕΑ

Η Porsche συνεχίζει σε εντατικούς ρυθμούς τις δοκιμές της αναβαθμισμένης γενιάς της Panamera Sport Turismo.

Advertisement
Advertisement

 

Η πιο πρακτική έκδοση της Panamera, η Sport Turismo συμπληρώνει φέτος τρία χρόνια ζωής με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες της φίρμας να ετοιμάζουν μία αισθητική κυρίως αναβάθμιση. Από τις πρώτες φωτογραφίες του μοντέλου, που συνεχίζει τα απαραίτητα τεστ σε περιοχές της Β. Ευρώπης, παρατηρούμε ότι οι σχεδιαστικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με την υπάρχουσα γενιά της Panamera θα είναι απειροελάχιστες. Πιο συγκεκριμένα, ανασχεδιασμένοι θα είναι ο εμπρός και πίσω προφυλακτήρας, ενώ τα φωτιστικά σώματα θα διαθέτουν νέο μοτίβο (διπλά LED). Πέραν αυτών, το τετράθυρο κουπέ μοντέλο της Porsche θα εμπλουτιστεί με νέες τεχνολογίας συνδεσιμότητας, ενώ στο εσωτερικό αυτό που αναμένεται να αλλάξει θα είναι ο διαφορετικής σχεδίασης και μικρότερου μεγέθους επιλογέας ταχυτήτων, όμοιος με τον αντίστοιχο της νέας 911.

Advertisement
Advertisement

Σε ότι αφορά τη γκάμα των κινητήρων, η ανανεωμένη γενιά της Porsche Panamera Sport Turismo θα διατηρήσει τα ίδια μοτέρ, συμπεριλαμβανομένων και των υβριδικής τεχνολογίας. Να αναφέρουμε, ότι οι συγκεκριμένες εκδόσεις 4 E-Hybrid (462 ίπποι) και Turbo S E-Hybrid (680 ίπποι) αποτελούν το 50% των πανευρωπαϊκών πωλήσεων του μοντέλου, εξ ου και το πόσο σημαντικές θεωρούνται από τα στελέχη της εταιρείας.

Advertisement

Το υπάρχον μοντέλο διατίθεται στη βασική του έκδοση με τον V6 κινητήρα των 330 ίππων, το ίδιο σύνολο στην έκδοση «S» αποδίδει 441 PS, ενώ η GTS έχει τον V8 των 4,0 λίτρων και 460 ίππων, όπου στην κορυφαία Turbo αυξάνεται τους 550 ίππους. Προς το παρόν άγνωστη παραμένει η ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης για την ανανεωμένη Panamera Sport Turismo, καθώς όλα είναι ρευστά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Advertisement