Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε το συγκινητικό «αντίο» των φίλων του Ken Block (+video)

Ελλάδα 5:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε το συγκινητικό «αντίο» των φίλων του Ken Block (+video)

ΝΕΑ

Δείτε το συγκινητικό «αντίο» των φίλων του Ken Block (+video)

ΝΕΑ

Όμορφες εικόνες αποχαιρετισμού για έναν μάγο του τιμονιού που έζησε την ζωή του στα άκρα. Παραμένοντας πάντα ένα «χαμόγελο που περπατά».

Advertisement
Advertisement

Ο ξαφνικός θάνατος του Ken Block από δυστύχημα με snowmobile στις 2 Ιανουαρίου σόκαρε τους φανατικούς του φίλους σε όλο τον κόσμο. Μα πιο πολύ φαίνεται ότι έχει συγκλονίσει τους πιο κοντινούς του ανθρώπους που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο άνθρωπος που έζησε στο όριο πέθανε με τόσο άδοξο τρόπο.

Η ομάδα του Hoonigan έδωσε στην δημοσιότητα ένα video με το οποίο τιμά τη μνήμη του. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα συγκινητική αναδρομή σε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές του Ken Block, ο οποίος πέρα από τα “κατορθώματά” του με το τιμόνι, ήταν και ένας εξαιρετικός συνάδελφος και φίλος με τους ανθρώπους του.

Οι άνθρωποί του βρίσκονται πλέον μπροστά στο εξαιρετικά δύσκολο έργο να διαχειριστούν την απώλειά του. Και την αναπάντεχη υποχρέωση να χρειαστεί να βρεθούν μπροστά στις κάμερες χωρίς την παρουσία του Ken Block.

Advertisement
Advertisement

Στο video οι άνθρωποι της Hoonigan λένε ότι θα συνεχίσουν να εργάζονται σε νέα σχέδια, καθώς νιώθουν ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να συνεχίσουν το έργο που ξεκίνησαν με τον Ken Block.

Κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την θέση τους είναι ότι έχουν στην διάθεσή τους κάποια ήδη γυρισμένα video με τον Block τα οποία θα πρέπει να επεξεργαστούν και να δώσουν στην δημοσιότητα, με τον αγαπημένο τους φίλο να μην βρίσκεται πια μαζί τους.

Στο δεύτερο μέρος του video, υπάρχουν πλάνα δράσης που αφορούν την πορεία του Block. Εκεί βλέπουμε κάποιες από τις πρώτες εμφανίσεις του, καθώς και τα πιο εντυπωσιακά ακροβατικά στα video των Gymkhana με τα Ford και τα Subaru που οδηγούσε κατά καιρούς.

Advertisement

Ο ίδιος εμφανίζεται να λέει “Δεν παίρνω την ζωή πολύ στα σοβαρά. Αυτό που θέλω είναι να εμπνεύσω τους ανθρώπους να είναι δημιουργικοί και να αναζητούν μία διασκεδαστική ζωή”.

Μετά τον θάνατό του, η οικογένειά του ίδρυσε το “Ινστιτούτο 43” με στόχο να υποστηρίξει ανθρώπους που έχουν ιδέες αλλά όχι τους οικονομικούς πόρους για να τους αναπτύξουν.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
O συνταρακτικός αποχαιρετισμός της κόρης του Ken Block (+video)
Αντίο Maestro: Δείτε τα 10+1 καλύτερα video του Ken Block
Το Audi του Ken Block βάζει φωτιά στο Λας Βέγκας (+video)