Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε το high-tech σόου της Tesla για τα Χριστούγεννα (+video)

Ελλάδα 11:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε το high-tech σόου της Tesla για τα Χριστούγεννα (+video)

ΝΕΑ

Δείτε το high-tech σόου της Tesla για τα Χριστούγεννα (+video)

ΝΕΑ

Πέντε Tesla Cybertruck δημιουργούν μία γιορταστική ατμόσφαιρα με τα φώτα τους και την συνοδεία μουσικής σε ένα εκπληκτικό video.

Advertisement
Advertisement

Η Tesla πρόσθεσε μια εορταστική πινελιά σε αυτές τις μέρες των Χριστουγέννων, αποκαλύπτοντας ένα συναρπαστικό φωτεινό σόου με την ονομασία “The Arrival”, παρουσιάζοντας το θέαμα με πέντε Cybertrucks σε ένα βίντεο που μόλις κυκλοφόρησε.

Η παράσταση είναι ενορχηστρωμένη σε συγχρονισμό με μουσική, χρησιμοποιώντας τα διάφορα φώτα στα Cybertrucks για να δημιουργήσουν μια συναρπαστική επίδειξη.

Ειδικότερα, και τα πέντε φορτηγά συνεργάζονται για να εκπέμψουν μια συντονισμένη δέσμη φωτός, διασχίζοντας από το ένα άκρο στο άλλο μέσω των χαρακτηριστικών φωτεινών ράβδων τους.

Advertisement
Advertisement

Με το τυπικό στυλ της Tesla, η παρουσίαση είναι ενδιαφέρουσα, συμβάλλοντας στην εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών μας.

Για όσους ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν το δικό τους φωτεινό σόου, λεπτομερείς πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο GitHub, αν και η διαδικασία μπορεί να απαιτεί τεχνική εμπειρία.

Σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται, αυτές οι παραστάσεις μπορούν να εκτελεστούν σε οποιοδήποτε συμβατό όχημα φορτώνοντας τα δεδομένα της παράστασης μέσω ενός USB flash drive.

Advertisement

Παρά τις φαινομενικά προσιτές οδηγίες, η δημιουργία ενός εξατομικευμένου light show μπορεί να συνεπάγεται σημαντική προσπάθεια, ανάλογα με την επιθυμητή διάρκεια και πολυπλοκότητα.

Ωστόσο, για τους λάτρεις που αναζητούν πιο εύκολες επιλογές, πολλά προϋπάρχοντα πρότυπα light show είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο, παρέχοντας προσιτές εναλλακτικές λύσεις για τους απλούς οπαδούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη γιορτινή διασκέδαση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο κοστίζουν τα ανταλλακτικά του Tesla Cybertruck;
Το Tesla Cybertruck δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από το χιόνι! (+video)
Ο Μασκ δεν οδηγεί μόνο Tesla!