Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε τυφλό οδηγό να διακοσαρίζει σε αγώνα dragster (+video)

Ελλάδα 16:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε τυφλό οδηγό να διακοσαρίζει σε αγώνα dragster (+video)

ΝΕΑ

Δείτε τυφλό οδηγό να διακοσαρίζει σε αγώνα dragster (+video)

ΝΕΑ

Όταν αγαπάς κάτι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο. Και αυτό αποδεικνύεται στην περίπτωση του τυφλού οδηγού που τρέχει σε αγώνες dragster.

Advertisement
Advertisement

Στον κόσμο των αγώνων, δεν είναι μόνο η ταχύτητα, αλλά και οι απίστευτοι άνθρωποι που μπορεί να δει κανείς να είναι τόσο αφοσιωμένοι σε αυτό που αγαπούν.

Ένα πρόσφατο βίντεο από το κανάλι 1320video παρουσίασε ένα τέτοιο εξαιρετικό άτομο που ονομάζεται Sheldon, ο οποίος κατέχει τον τίτλο του πιθανότατα ταχύτερου τυφλού drag racer στον κόσμο.

Ο Sheldon πήγε με το ρεκόρ που κατέχει στο Alaska Raceway Park για να δοκιμάσει το ολοκαίνουργιο 2022 Dodge Super Stock Challenger SRT.

Advertisement
Advertisement

Πριν πάρει το Dodge για μια βόλτα, οι φίλοι του Sheldon τον έπεισαν να κάνει ένα burnout, που ήταν και η πρώτη ευκαιρία του Sheldon να οδηγήσει το αυτοκίνητο που περίμενε με ανυπομονησία για δύο χρόνια.

Ανυπόμονος να βιώσει τις δυνατότητες του αυτοκινήτου, ο Sheldon αρχικά οδήγησε μαζί με έναν φίλο του πίσω από το τιμόνι για να πάρει μια ιδέα των δυνατοτήτων του.

Στη συνέχεια, αποφάσισε να καθίσει ο ίδιος στη θέση του οδηγού, ξεκινώντας δύο εντυπωσιακές διαδρομές, οι οποίες παρουσιάζονται στο βίντεο.

Advertisement

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου περάσματος, ο Sheldon σημείωσε χρόνο 11,5 δευτερόλεπτα, φτάνοντας την εκπληκτική ταχύτητα των 192,8 χλμ./ώρα ξεπερνώντας τις επιδόσεις του φίλου του που είχε την όρασή του.

Ο Sheldon πάντως εξέφρασε μια μικρή απογοήτευση για την πορεία του. Παραδέχτηκε ότι η απόλυτη δύναμη της εκκίνησης τον είχε αποπροσανατολίσει, με αποτέλεσμα να αφήσει το γκάζι πρόωρα.

Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ρεκόρ 10,8 δευτερολέπτων του Sheldon στο τέταρτο μίλι τον καθιστά πιθανότατα τον ταχύτερο οδηγό drag racer με προβλήματα όρασης στον πλανήτη.

Έχει φιλόδοξα σχέδια να βελτιώσει περαιτέρω το Challenger του με σοβαρές τροποποιήσεις, με στόχο να σπάσει νέα ρεκόρ.

Επιπλέον, ο Sheldon φιλοδοξεί να μεταφέρει το αυτοκίνητό του στο Τέξας για να συναντήσει τον Dan Parker, τον ταχύτερο τυφλό οδηγό αυτή τη στιγμή παγκοσμίως.

Advertisement

Μαζί, ελπίζουν να επιτύχουν ένα αξιοσημείωτο ορόσημο, να φέρουν το Challenger σε ταχύτητες που θα ξεπερνούν τα 322 χλμ/ώρα σε έναν διάδρομο προσγείωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο απόλυτος αγώνας dragster! (+video)
Πετάει- πετάει η Mustang (+video)
Πήρε και πάλι μπροστά το πρώτο σωληνωτό Drag Car που έτρεξε στην Ελλάδα (+video)