Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πετάει- πετάει η Mustang (+video)

Ελλάδα 21:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πετάει- πετάει η Mustang (+video)

ΝΕΑ

Πετάει- πετάει η Mustang (+video)

ΝΕΑ

Σε αγώνα dragster, μια ολοκαίνουργια Mustang σε φάση full επιτάχυνσης, είδε τη διαδικασία να μετατρέπεται σε… απογείωση, χωρίς ευτυχώς δυσάρεστες συνέπειες για τον πιλότο.

Advertisement
Advertisement

Η καταστροφή της Mustang ήταν δεδομένη ως αποτέλεσμα, από τη στιγμή που έφτασε σε ένα ύψος πτήσης που δεν συνηθίζεται για αυτοκίνητο.

Ο Todd Spiers μπορεί να είναι γνωστός στους θεατές της σειράς εκπομπών του καναλιού Discovery, με τίτλο «Street Outlaws». Τώρα πρωταγωνίστησε άθελά του και στο viral video των ημερών που δείχνει μια Mustang σε πίστα αγώνων dragster, να απογειώνεται περίπου στα μισά της διαδρομής των 400 μέτρων για να καταλήξει μια άμορφη μάζα σιδερικών μετά την προσγείωση. Το περιστατικό που καταγράφτηκε σε video, έλαβε χώρα στο State Capital Raceway στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, στις 19 Μαρτίου.

Advertisement
Advertisement

Παρά την σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή του αυτοκινήτου, όλα τα μέλη της ομάδας είχαν πολύ καλή διάθεση, με δεδομένο και το ότι ο οδηγός δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Μάλιστα έφτασαν και στο σημείο να του δώσουν ως δώρο ένα αεροπλανάκι, δηλώνοντάς του πως μετά την πτήση με το αυτοκίνητο, δικαιούται να πάρει και βραβείο ως ιπτάμενος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτά είναι τα 125άρια της QJMotor (+video)
Τρακάρισμα με ηλεκτρικό: Αξίζει να το επισκευάσεις ή το πετάς;
Ακόμα καλύτερο το best seller Peugeot 2008