Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε τα απίστευτα -και πανάκριβα- αξεσουάρ του Cybertruck

Ελλάδα 4:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε τα απίστευτα -και πανάκριβα- αξεσουάρ του Cybertruck

ΝΕΑ

Δείτε τα απίστευτα -και πανάκριβα- αξεσουάρ του Cybertruck

ΝΕΑ

Το Tesla Cybetruck δεν είναι απλά ένα «εξωγήινο» αυτοκίνητο. Είναι πολύ περισσότερο μία δήλωση της Tesla ότι μπορεί να βλέπει τα πράγματα εντελώς διαφορετικά από όλους.

Advertisement
Advertisement

Η παρουσίαση του Tesla Cybetruck μετά από χρόνια αναμονής είναι σίγουρα το γεγονός των ημερών, καθώς το τεράστιο pick-up της εταιρίας προκαλεί μεγάλη αίσθηση στις ΗΠΑ αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη. Όμως δεν είναι μόνο το αυτοκίνητο που εντυπωσιάζει.

Η Tesla παρουσίασε μια σειρά από αξεσουάρ για το Cybetruck της, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών, από παιχνιδιάρικα αυτοκόλλητα μέχρι πρακτικά πρόσθετα, που ανταποκρίνονται στις διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις των ιδιοκτητών.

Αναλυτικά, μέσα στα δεκάδες αξεσουάρ σημειώνουμε τα εξής:

Advertisement
Advertisement

Cybertruck OMFG αυτοκόλλητο: Ένα αυτοκόλλητο παραθύρου περιορισμένης έκδοσης που δημιουργεί την ψευδαίσθηση θρυμματισμένου γυαλιού, με τιμή 55 δολάρια. Δυστυχώς, προς το παρόν δεν υπάρχει απόθεμα.

Μεμβράνη χρωματικής βαφής: Μια αυτοθεραπευόμενη μεμβράνη που διατίθεται σε Σατινέ Μαύρο ή Σατινέ Λευκό, η οποία καλύπτει ολόκληρο το σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι για προστασία από γρατζουνιές. Η τιμή του ανέρχεται στα 6.500 δολάρια, ενώ διατίθεται και ένα διαφανές φιλμ με 5.000 δολάρια (συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης).

Advertisement

Σκηνή Basecamp: Μια φουσκωτή σκηνή για το κρεβάτι του φορτηγού, η οποία κοστίζει 2.975 δολάρια. Μπορεί να στηθεί εύκολα με τη χρήση αντλίας, παρέχει πρόσβαση στις εξόδους του κρεβατιού και προσφέρει αντοχή στις καιρικές συνθήκες.

Κιτ επισκευής ελαστικών και άλλα λειτουργικά αντικείμενα: Ο κατάλογος αξεσουάρ περιλαμβάνει επίσης στοιχεία όπως πατάκια χαλιών, εσωτερικές επενδύσεις παντός καιρού, αποθηκευτικούς χώρους κάτω από τα καθίσματα, δίσκους κονσόλας και ένα γυάλινο σκίαστρο οροφής.

Advertisement

Αξεσουάρ που σχετίζονται με το χώρο αποσκευών: Αυτά περιλαμβάνουν κάδο φορτίου, διαχωριστικό φορτίου, άγκιστρα L-track, κρίκους D, διαχωριστικά ντουλαπιών εργαλείων και ανοιχτήρι μπουκαλιών L-track, καλύπτοντας διάφορες ανάγκες αποθήκευσης και ασφάλισης στην καρότσα.

Ράμπες πίσω πόρτας: Μια επιλογή αξίας 400 δολαρίων που έχει σχεδιαστεί για να βοηθάει στην οδήγηση ποδηλάτων και άλλων οχημάτων πάνω στην καρότσα.

Advertisement

Διαγώνιες μπάρες σχάρας οροφής: Με τιμή στα 800 δολάρια και που θα είναι διαθέσιμα στο μέλλον, αυτές οι εγκάρσιες ράγες έχουν σχεδιαστεί για την αποθήκευση στην οροφή.

Όλες αυτές οι προσφορές έχουν ως στόχο να παρέχουν ένα μείγμα διασκέδασης, λειτουργικότητας και ευκολίας για τους ιδιοκτήτες του Cybetruck.

Ο πλήρης κατάλογος και οι λεπτομέρειες αυτών των αξεσουάρ είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο της Tesla.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Όλες οι λεπτομέρειες του Tesla Cybertruck (τιμές, video)
Αποκαλύφθηκε στο Instagram το εσωτερικό του Tesla Cybertruck (+video)
Το Tesla Cybertruck το παίρνεις και το… παντρεύεσαι!