Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε πως να χαντακώσετε μία Lamborghini Gallardo (+video)

Ελλάδα 6:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε πως να χαντακώσετε μία Lamborghini Gallardo (+video)

ΝΕΑ

Δείτε πως να χαντακώσετε μία Lamborghini Gallardo (+video)

ΝΕΑ

Ονομάζεται Monterossa και είναι μία μάλλον ατυχής προσπάθεια να φτιαχτεί μια Lamborghini Gallardo Speedster.

Advertisement
Advertisement

Μία Lamborghini είναι -κατά τεκμήριο- ένα πολύ όμορφο και ξεχωριστό αυτοκίνητο, με την δική του ιστορία στο design από την εποχή της Miura και της Countach έως τις σύγχρονες.

Κάθε προσπάθεια επέμβασης επάνω σε αυτές απαιτεί ταλέντο και αρκετή αυτοσυγκράτηση. Κάτι που μάλλον δεν επέδειξαν οι άνθρωποι μιας μικρής εταιρίας ονόματι DRVN από την California.

Η ιδέα τους μοιάζει αρχικά ενδιαφέρουσα. Να μετατρέψουν μία Gallardo σε speedster. Και μάλιστα βρήκαν και ένα εύηχο και αρκετά ιταλικό όνομα, το Monterossa Speedster. Όμως οι καλές προθέσεις σταματούν κάπου εκεί.

Advertisement
Advertisement

Για να την κατασκευάσει η εταιρία πήρε μία Lamborghini Gallardo Super Trofeo και την “ξεγύμνωσε” εντελώς. Στην συνέχεια έκοψαν την οροφή και πρόσθεσαν ενισχύσεις στο πλαίσιο και τις πόρτες για να εξασφαλίσουν την ακαμψία της.

Στην συνέχεια τοποθέτησαν και πάλι όλα τα μηχανικά μέρη πάνω στο νέο αμάξωμα. Το τελικό αποτέλεσμα όπως βλέπουμε στις εικόνες δεν είναι και τόσο κολακευτικό, ούτε κοντά στο πνεύμα της Lamborghini.

Advertisement

Όλο το εμπρός μέρος είναι αλλαγμένο με νέο καπό, έναν εντυπωσιακό προφυλακτήρα και splitter από ανθρακονήματα. Υπάρχουν πολύ λεπτοί προβολείς LED ενώ διατίθενται και ζάντες αποκλειστικά για την συγκεκριμένη έκδοση και νέες πόρτες.

Advertisement

Πολύ πιο εντυπωσιακό είναι το πίσω μέρος το οποίο είναι όλο γυμνό, με τον κινητήρα και το κιβώτιο εντελώς εκτεθειμένα. Υπάρχει επίσης και ένας πολύ εντυπωσιακός διαχύτης από ανθρακονήματα και νέα πολύ μικρά φώτα LED.

Σύμφωνα με την εταιρία άντλησε “έμπνευση” από τις μοτοσικλέτες, και γι’ αυτό λείπει και οποιαδήποτε κάλυψη αλλά και εμπρός παρμπρίζ. Ζυγίζει 1.273 κιλά και εφοδιάζεται με τον στάνταρ V10 κινητήρα της Gallardo των 5,2 λίτρων.

Advertisement

Προς το παρών υπάρχει μόνο το αυτοκίνητο που βλέπουμε στις φωτογραφίες, με την εταιρία να υποστηρίζει ότι θα κατασκευάσει γύρω στα 15. Το αν θα βρεθούν αγοραστές, ισχύει το “περί ορέξεως και γούστου ουδείς λόγος”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Lamborghini: Τέσσερα νέα μοντέλα μέσα σε 12 μήνες
Χρονιά- ρεκόρ για τη Lamborghini το 2021
Πιάστηκε στα πράσα ο διάδοχος της Lamborghini Aventador (+video)