Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δεν θα πιστεύετε πως ξεσφήνωσαν αυτό το Ram TRX (+video)

Ελλάδα 0:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν θα πιστεύετε πως ξεσφήνωσαν αυτό το Ram TRX (+video)

ΝΕΑ

Δεν θα πιστεύετε πως ξεσφήνωσαν αυτό το Ram TRX (+video)

ΝΕΑ

Χρειάστηκε δημιουργικότητα, προσπάθεια αλά καμικάζι, πολλά άτομα και ένα πανίσχυρο buggy για να ξεκολλήσει το διαλυμένο αγροτικό.

Advertisement
Advertisement

Ένα Ram TRX που βρισκόταν σε μία ορεινή διαδρομή γεμάτη γκρεμούς και βράχια και χώμα στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών, κατέληξε στο βάθος ενός γκρεμού, σε ένα πολύ δύσβατο σημείο. Διά θαύματος, δεν έχασε τη ζωή του κανένας. Λογικά, το TRX δε θα ξαναβγεί στον δρόμο.

Τη διάσωση του μεγάλου αγροτικού ανέλαβε ο ιδιοκτήτης της Trail Mater, Ρόρι Άιρις ο οποίος έφερε ένα μεγάλο σνυεργείο για να βγάλει το θηριώδες pickup από το σημείο όπου κόλλησε μετά τη συντριβή.

Το TRX χρειάστηκε κυριολεκτικά να… τραβηχτεί. Η δίοδος προς το σημείο όπου βρέθηκε μετά την πτώση ήταν έτσι κι αλλιώς πολύ δύσκολη. Η εκφυγή όμως, έμοιαζε σχεδόν ακατόρθωτη.

Advertisement
Advertisement

Όταν βρέθηκε, το pickup βρισκόταν σε μη αναστρέψιμη κατάσταση με διαλυμένα πλαστικά, ενεργοποιημένους αερόσακους και παραμορφωμένο σασί και αναρτήσεις. Επομένως, δεν υπήρχε ανησυχία να μην… χτυπηθεί κατά την εκφυγή του.

Το πλήρωμα του Άιρις και ο ίδιος πάντως, αξίζουν σεβασμό. Είχαν την οξυδέρκεια, την υπομονή και τη δημιουργικότητα να χρησιμοποιήσουν ιμάντες, σχοινιά και γάντζους σε συνδυασμό με τους τριγύρω βράχους για να ξεκολλήσουν το TRX από το δύσβατο σημείο.

Advertisement

Με το που ξεκόλλησε, προσδέθηκε στο ρυμουλκό και η υπόθεση της αποκόλλησης από ολοκληρώθηκε. Ένα ισχυρό buggy τελείωσε τη δουλειά σέρνοντας το pickup μέχρι ένα ομαλό κομμάτι του χωματόδρομου, χαρίζοντας μερικά εντυπωσιακά στιγμιότυπα κατά τη διάρκεια.

Advertisement

Το καλύτερο από όλα σε αυτό; Ο Άιρις και το πλήρωμά του μπήκαν σε όλη αυτή τη διαδικασία χωρίς αμοιβή, αφού μοναδικός τους σκοπός ήταν να αποτρέψουν άλλους να κάνουν κάτι παρόμοιο στο μέλλον.

Χαρείτε όλη την εντυπωσιακή διαδικασία που ακολουθήθηκε από την αρχή μέχρι το τέλος:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ram 1500 TRX: To μαμούθ των 1.000+ ίππων πάει παντού
Η Apocalypse Manufacturing δημιουργεί το πολεμικό Ram TRX 6×6
Η Hennessey μετατρέπει το Ram TRX σε επταθέσιο SUV 1.012 ίππων

Advertisement