Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε μία πανάκριβη McLaren P1 σε ρόλο… υποβρύχιου (+video)

Ελλάδα 12:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε μία πανάκριβη McLaren P1 σε ρόλο… υποβρύχιου (+video)

ΝΕΑ

Δείτε μία πανάκριβη McLaren P1 σε ρόλο… υποβρύχιου (+video)

ΝΕΑ

O κυκλώνας Ίαν που χτύπησε την Φλοριντα προκάλεσε μεγάλες καταστροφές. Μεταξύ αυτών και μία McLaren P1 που βυθίστηκε στα λασπόνερα.

Advertisement
Advertisement

Ένας πολύ ισχυρός κυκλώνας, με το όνομα Ίαν, χτύπησε χθες την Φλόριντα των ΗΠΑ, αφήνοντας πίσω ασύλληπτες εικόνες καταστροφής.

Μαζί με τους ισχυρούς ανέμους που δημιούργησαν τεράστια προβλήματα στις υποδομές και εκατοντάδες κατοικίες, ήρθε και η καταρρακτώδης βροχή να δημιουργήσει μεγάλης έκτασης πλημμύρες σε μεγάλες εκτάσεις της Πολιτείας.

Οι άνεμοι με ταχύτητα έως και 185 χιλιομέτρων την ώρα και οι απίστευτες ποσότητες βροχής άφησαν χωρίς ρεύμα πάνω από δύο εκατομμύρια νοικοκυριά στα σημεία που ο κυκλώνας πέρασε με την μεγαλύτερη ορμή του, πριν καταλήξει πλέον σε τροπική καταιγίδα.

Advertisement
Advertisement

Μέσα στα “θύματα” αυτής της καταστροφής, υπήρξε και μία πανάκριβη McLaren P1. Όπως βλέπουμε από την ανάρτηση του ιδιοκτήτη της στα social media, το γκαράζ του σπιτιού του έχει πλημμυρίσει, και τόσο η P1 όσο και μία Rolls Royce επιπλέουν μέσα σε λασπόνερα και σκουπίδια.

Σε δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε τη ΜcLaren να βρίσκεται πλέον έξω από το γκαράζ, βυθισμένη έως και πάνω από τη μέση στα νερά της βροχής.

Μια άτυχη στιγμή για ένα τόσο σπάνιο και μοναδικό αυτοκίνητο, που πριν λίγες ημέρες συμπλήρωσε τα δέκα χρόνια που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό, να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση.

Advertisement

Η ζημιά προφανώς θα είναι αρκετά μεγάλη, και μάλλον ασύμφορη για να επισκευαστεί. Προφανώς η κίτρινη “υποβρύχια” McLaren θα καταλήξει για ανταλλακτικά. Πραγματικά κρίμα…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Advertisement

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CarLifestyle (@carlifestyle)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To «Jolly Green Giant» του Bruce McLaren επέστρεψε μετά από 57 χρόνια
Άραγε, η McLaren θα φτιάξει SUV;
Η McLaren Solus GT στην πραγματικότητα (+video)

Advertisement