Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε αυτοκίνητο γεμάτο με κοκαΐνη να εκρήγνυται

Ελλάδα 7:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε αυτοκίνητο γεμάτο με κοκαΐνη να εκρήγνυται

ΝΕΑ

Δείτε αυτοκίνητο γεμάτο με κοκαΐνη να εκρήγνυται

ΝΕΑ

Μόνο στη Νότια Αμερική θα μπορούσε η έκρηξη αυτοκινήτου να σκορπίσει στον αέρα 20 κιλά κοκαΐνης.

Advertisement
Advertisement

Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας στην Αργεντινή είναι από μόνο του σοκαριστικό. Από κάμερα καταγραφής σε πρατήριο βενζίνης, ένα Ford Focus έχει σταματήσει και ανεφοδιάζεται με συμπιεσμένο φυσικό αέριο. Μετά από λίγα λεπτά υπάρχει μια δυνατή έκρηξη η οποία ουσιαστικά διαλύει όλο το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Το πορτμπαγκάζ, οι πόρτες και η οροφή του Ford γίνονται κομμάτια, αλλά ευτυχώς κανένας δε βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο εκείνη τη στιγμή.

Η έκρηξη μπορεί να ήταν εντυπωσιακή, ωστόσο το ακόμα πιο ενδιαφέρον ήταν ότι μαζί με τα διαλυμένα μέταλλα, μέσα από το αυτοκίνητο διασκορπίστηκαν στον αέρα 20 κιλά κοκαΐνης. Και οι εκπλήξεις δε σταματάνε εκεί. Η οδηγός του αυτοκινήτου που πήγαινε από την Οράν στη Σάλτα, ήταν αστυνομικός. Φυσικά, συνελήφθη από τις αρχές, αλλά αρνήθηκε κάθε ανάμειξη με την κοκαΐνη λέγοντας ότι το αυτοκίνητο δεν ήταν δικό της.

Advertisement
Advertisement

Η υπόθεση δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα από τις αρχές, αλλά το πιο πιθανό σενάριο είναι το αυτοκίνητο να πέρασε τα σύνορα από τη Βολιβία και να κατευθυνόταν προς το Μπουένος Άιρες σε κάποιο καρτέλ ναρκωτικών.

Το σημαντικό στοιχείο είναι ότι κανένας δεν τραυματίστηκε σοβαρά από την έκρηξη. Αυτό οφείλεται κυρίως στους κανονισμούς ασφαλείας της Αργεντινής που αναγκάζει τους επιβάτες να κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο όταν υπάρχει ανεφοδιασμός καυσίμου. Εκτός από τη γυναίκα αστυνομικό, στο αυτοκίνητο υπήρχαν ακόμα τρία παιδιά, ενώ ελαφρά τραυματίστηκαν ένα παιδί με τον πατέρα του που βρίσκονταν στο σημείο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα ψηλά καπό «θερίζουν» τους πεζούς
Τι είναι το Alcolock και πως λειτουργεί
Τράμπ: Μίσος για τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα