Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απίστευτο δυστύχημα στην Εθνική Κορίνθου-Τριπόλεως

Ελλάδα 5:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απίστευτο δυστύχημα στην Εθνική Κορίνθου-Τριπόλεως

ΝΕΑ

Απίστευτο δυστύχημα στην Εθνική Κορίνθου-Τριπόλεως

ΝΕΑ

Νεκροί είναι ένας 18χρονος και μία 19χρονη, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με άλλο όχημα στην εθνική οδό Κορίνθου-Τριπόλεως.

Advertisement
Advertisement

Το τροχαίο με θύματα δύο νέους έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας 18/7, στο 95 χλμ Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Τρίπολης, στην Τενέα Κορινθίας.

Τραγωδία σημειώθηκε στην Εθνική οδό Κορίνθου Τριπόλεως. Δύο νεαρά άτομα έχασαν ζωή τους και δύο ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν, μετά από τροχαίο. Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr , δύο νεαρά άτομα έχασαν τη ζωή τους και δύο σοβαρά τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην εθνική οδό Κορίνθου Τριπόλεως στα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου.

Στις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας, στην Εθνική οδό Κορίνθου-Τριπόλεως, στο ρεύμα προς Τρίπολη ένα αυτοκίνητο κινούμενο προς Τρίπολη έκανε όπισθεν, ακριβώς στα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου στην Εθνική οδό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να συγκρουστεί με άλλο όχημα που κινούταν και αυτό στην ίδια κατεύθυνση. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που σκοτώθηκαν επιτόπου δύο νέοι ηλικίας 18 και 19 ετών.
Στο σημείο μετέβησαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από την Κόρινθο, η πυροσβεστική υπηρεσία και περιπολικά της Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Νεστάνης. Οι δύο νέοι μεταφέρθηκαν στο
Νοσοκομείο Κορίνθου όπως και οι δύο σοβαρά τραυματίες. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Νεστάνης.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Aπίστευτη τραγωδία: Τροχαίο με τρεις νεκρούς στην Καβάλα
Τραγωδία: Οδηγός ΙΧ παρέσυρε και σκότωσε 6χρονο!|
«Θρίλερ» με Tesla: Δικαίωση για Elon Musk