Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Aπίστευτη τραγωδία: Τροχαίο με τρεις νεκρούς στην Καβάλα

Ελλάδα 9:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Aπίστευτη τραγωδία: Τροχαίο με τρεις νεκρούς στην Καβάλα

ΝΕΑ

Aπίστευτη τραγωδία: Τροχαίο με τρεις νεκρούς στην Καβάλα

ΝΕΑ

Από αυτοκίνητο της ασφάλειας Καβάλας, με συμβατικές πινακίδες, προσπαθούσε να ξεφύγει ο αρμένικης καταγωγής οδηγός του «Audi A6» που προκάλεσε το τραγικό τροχαίο δυστύχημα το πρωί της Πέμπτης στον κεντρικό δρόμο της Γαληψού.

Advertisement
Advertisement

Μία απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε πριν λίγες ώρες στην περιοχή Γαληψός στην Καβάλα. Εκεί ένα αυτοκίνητο έπεσε με ορμή πάνω σε πεζό και άλλα οχήματα, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους τρεις άνθρωποι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ένας από τους τρεις νεκρούς ήταν υπάλληλος κάβας που εκείνη την ώρα ξεφόρτωνε το εμπόρευμά του.

Το αυτοκίνητο που προκάλεσε αυτό το δυστύχημα ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε ένα άλλο που είχε σταματήσει στην άκρη του δρόμου. Τα δύο αυτοκίνητα έπεσαν μαζί πάνω στο φορτηγάκι που τροφοδοτούσε το κατάστημα.

Advertisement
Advertisement

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που σκοτώθηκε ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου, ένας επιβάτης του αλλά και ένας πεζός, σύμφωνα με πληροφορίες του proininews.gr.

To όχημα μετά την πρόσκρουση πήρε φωτιά. Στο σημείο κλήθηκε η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες του kavalapost οι επιβάτες του μοιραίου αυτοκινήτου φέρεται να είναι αρμένικης καταγωγής, οι οποίοι δεν σταμάτησαν σε έλεγχο που προσπάθησαν να κάνουν οι άνδρες της Ασφάλειας.

Αυτόπτες μάρτυρες που ήταν μπροστά στο θανατηφόρο τροχαίο αναφέρουν ότι οι καταδιωκόμενοι ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα, ακόμα και μέσα στον δρόμο του χωριού, και στην προσπάθειά τους να προσπεράσουν ένα άλλο όχημα που κινούνταν στο σημείο συγκρούστηκαν ελαφρώς μαζί του.

Advertisement

Λόγω της ταχύτητας όμως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να πέσει με δύναμη στο φορτηγό όπου εκείνη την ώρα ο 55χρονος οδηγός, Α.Φ. κάτοικος Ορφανίου Καβάλας ξεφόρτωνε εμπορεύματα. Μάλιστα, η δύναμη με την οποία έγινε η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το φορτηγό που ήταν γεμάτο από εμπορεύματα, δεν ανατράπηκε μεν αλλά «γύρισε» σχεδόν 180 μοίρες. Ο θάνατος του άτυχου άντρα σύμφωνα με την αστυνομία ήταν ακαριαίος.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr κάτοικος του χωριού, δυο άτομα που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, που για άγνωστη μέχρι στιγμή αιτία, έχασαν τον έλεγχο και συγκρούστηκαν με σταθμευμένο φορτηγάκι το οποίο εκείνη την ώρα ξεφόρτωνε ο οδηγός του:

Advertisement

«Γινόταν καταδίωξη απλά δεν καταλάβαμε πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το επιβατικό όχημα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο φορτηγό. Αυτό που είδα ήταν τρομερό σηκώθηκε το φορτηγό με τα ποτά στον αέρα και από κάτω εγκλωβίστηκε το όχημα. Από το επιβατικό οδηγός και συνοδηγός σκοτώθηκαν. Όπως είδα ήταν αλλοδαποί και οι δυο νέοι σχετικά σε ηλικία. Το κακό για μας είναι ότι σκοτώθηκε ένας δικός μας άνθρωπος από το χωριό Ορφάνι που ξεφόρτωνε εκείνη την ώρα τα ποτά στο καφενείο».

Η αντιδήμαρχος του δήμου Παγγαίου, Όλγα Αμπατζιά η οποία βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο της τραγωδίας μίλησε στο protothema.gr για το τραγικό περιστατικό

«Το καταδιωκόμενο αμάξι από την αστυνομία, έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα και κυριολεκτικά πήρε παραμάζωμα τον άτυχο άντρα, υπάλληλο σε κάβα που εκείνη την ώρα ξεφόρτωνε το εμπόρευμά του και τον πέταξε πάνω σε μια κολώνα ενός βενζινάδικου που βρίσκεται κοντά στο σημείο που έγινε το συμβάν. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Ο άτυχος άντρας ήταν πατέρας και είναι πολύ δύσκολες οι ώρες για όλους μας, αυτή τη στιγμή. Ζούμε μια τραγωδία από το πρωί, είναι δύσκολο να το πιστέψουμε».

Σύμφωνα με το kavalanews, προηγήθηκε καταδίωξη από την αστυνομία, καθώς επιχειρήθηκε έλεγχος επειδή το αυτοκίνητο φαινόταν ανασφάλιστο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Χωρίς δίπλωμα ο 26χρονος που προκάλεσε το δυστύχημα στη ΛΕΑ
Τροχαίο δυστύχημα με ταξί Tesla: «Το όχημα επιτάχυνε μόνο του»
Πώς μπορούν να αποτραπούν τα τροχαία δυστυχήματα με πρωταγωνιστές εφήβους;