Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Discovery Project Hero: Ζήτημα ζωής

Ελλάδα 6:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Discovery Project Hero: Ζήτημα ζωής

ΝΕΑ

Discovery Project Hero: Ζήτημα ζωής

ΝΕΑ

Το Discovery Project Hero της Land Rover, αποτελεί ένα έξυπνο πρωτότυπο το οποίο δημιουργήθηκε πρόσφατα, με σκοπό – τι άλλο – να βοηθήσει τον Ερυθρό Σταυρό, προκειμένου να σώζει ζωές. Το είδαμε στη Γενεύη και ευπειθώς αναφέρουμε…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η Special Vehicle Operations (SVO), ένα ειδικό τμήμα μετατροπών, ανέλαβε το όλο εγχείρημα. Στην οροφή του συγκεκριμένου Discovery συναντάμε ένα drone, το οποίο συγκρατείται μαγνητικά όταν το Land Rover κινείται σε εκτός δρόμου εδάφη.

Το drone υιοθετεί κάμερα η οποία μεταδίδει live video στους ειδικούς του Ερυθρού Σταυρού. Με αυτό τον τρόπο, τους δίνει τη δυαντότητα να έχουν άμεση εικόνα για το επίπεδο της καταστροφής, προκειμένου να δράσουν αστραπιαία στο σημείο, σώζοντας ανθρώπινες ζωές. Στα υπόλοιπα σημαντικά αυτού του ιδιότυπου Discover, υπάρχουν τόσο ειδικό κιτ ασυρμάτου, όσο και πλήρης LED φωτισμός.

Advertisement
Advertisement

Ένας 3λιτρος TD6 πετρελαιοκινητήρας, είναι υπεύθυνος για την κίνηση αλλά και τις δύσκολες καταστάσεις που θα συναντήσει το μεγάλο Land Rover. Το πρόγραμμα της εταιρίας αναφέρει πως το προσεχές καλοκαίρι το Discovery Hero θα ενταχθεί στα κέντρα εκπαίδευσης του Ερυθρού Σταυρού στη Βιέννη.

Land-Rover-Project-Hero-tsiro-640