Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διπλό ορόσημο παραγωγής για τη Lamborghini

Ελλάδα 17:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διπλό ορόσημο παραγωγής για τη Lamborghini

ΝΕΑ

Διπλό ορόσημο παραγωγής για τη Lamborghini

ΝΕΑ

H Lamborghini γιορτάζει δύο σημαντικά ορόσημα παραγωγής, αφού η ιταλική εταιρεία συμπλήρωσε την παραγωγή 9.000 Huracan και 7.000 Aventador στο εργοστάσιό της στην Sant Agata Bolognese στην Ιταλία. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Στην περίπτωση της Huracan, οι 9.000 μονάδες επιτεύχθηκαν μέσα σε 3 χρόνια από το ξεκίνημα της παραγωγής της και αναμένεται σύντομα η μικρότερη Lamborghini να είναι και η πρώτη που θα ξεπεράσει τις 14.000 μονάδες, θέτοντας και ένα νέο ρεκόρ για τη μάρκα. Η Aventador από την άλλη έφθασε στις 7.000 μονάδες μέσα σε 6 χρόνια, μια πολύ καλή επίδοση για το κορυφαίο μοντέλο της εταιρείας.

Σε ό,τι αφορά στα επετειακά μοντέλα, η Lamborghini Aventador No 7.000 είναι μια Aventador S Roadster στο ασημί μεταλλικό χρώμα Grigio Adamas, η οποία προορίζεται για έναν πελάτη στις Η.Π.Α. Η δε Huracan No. 9000 θα παραδοθεί σε έναν πελάτη της Lamborghini στο Ντουμπάι και το αμάξωμά της είναι βαμμένο στο μπλε Blue Nethuns χρώμα της εταιρείας.

Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι με το επικείμενο ξεκίνημα της διάθεσης του νέου SUV Urus στις αρχές του Δεκέμβρη, η Lamborghini στοχεύει στον διπλασιασμό των συνολικών της πωλήσεων. H Urus υπολογίζεται ότι θα πουλά περί τις 3.500 μονάδες το χρόνο από το 2019 και μετά, με τις συνολικές πωλήσεις της εταιρείας να αυξάνονται στα 7.000 αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement