Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διπλό χτύπημα… τροχών σε Toyota Camry (+video)

Ελλάδα 7:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διπλό χτύπημα… τροχών σε Toyota Camry (+video)

ΝΕΑ

Διπλό χτύπημα… τροχών σε Toyota Camry (+video)

ΝΕΑ

Video από περίεργο ατύχημα έκανε το γύρο του διαδικτύου. Σε αυτό εμφανίζεται ένας οδηγός, τον οποίο χτυπούν δύο… τροχοί άλλου αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Ο ανυποψίαστος οδηγός του Toyota Camry δέχεται δύο κινούμενους τροχούς, οι οποίοι προέρχονται από άλλο όχημα που διαλύεται ενώ κινείται.

 

To video δημοσιεύτηκε στο section «IdiotsInCars» του site Reddit και δείχνει όχι μόνο την ατυχία του οδηγού του Camry , αλλά και την καταστροφική δύναμη των τροχών, όταν φεύγουν από το όχημα με ταχύτητα.

Advertisement
Advertisement

Ο οδηγός του Camry φαίνεται πως περιμένει να στρίψει δεξιά σε ένα κόκκινο φανάρι όταν ένας τροχός χτυπά το αυτοκίνητο πίσω αριστερά. Όταν ο οδηγός, τρομαγμένος από το ατύχημα, προσπαθεί να επιταχύνει προς τα εμπρός, ένας δεύτερος τροχός τον χτυπά εμπρός αριστερά. Ευτυχώς οι τροχοί δεν χτύπησαν  την καμπίνα, κάτι που δείχνει να είναι ένα καλό νέο για τον οδηγό, αν και τα χτυπήματα εύκολα μπορούσαν να ανοίξουν τους αερόσακους.

Είναι δύσκολο να μάθουμε τι συνέβη με το όχημα που… εκτόξευσε τους τροχούς, επειδή το βίντεο ξεκινά με απογοητευτική ανάλυση. Μετά από πολύ παρατήρηση θα δείτε πως πρόκειται για ανοιχτό ημιφορτηγό (αν και η ποιότητα είναι πολύ κακή) που μπαίνει στο πλάνο και χάνει τον πίσω δεξιό του πίσω τροχό. Περιστρέφεται εκτός ελέγχου και χάνει και τον αριστερό πίσω τροχό του.

Advertisement

Αν κάποιο τρίτο όχημα ενεπλάκη στο ατύχημα ή οι τροχοί απλώς δεν ήταν τοποθετημένοι σωστά, δεν το γνωρίζουμε, αλλά σε κάθε περίπτωση, είναι δύσκολο να μην αισθανόμαστε άσχημα για τον οδηγό του Camry , ο οποίος απλώς βρέθηκε στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οριστικό: Υποχρεωτικό το μαύρο κουτί στα αυτοκίνητα – Θα δίνει απαντήσεις σε όλα
Σε διαβούλευση το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο Οδικής Ασφάλειας!
Πόσα δεύτερα χρειάζονται για να γίνει το κακό; (video).