Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δημοφιλής η διαφήμιση της Volvo με τον Ibrahimovic

Ελλάδα 0:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δημοφιλής η διαφήμιση της Volvo με τον Ibrahimovic

ΝΕΑ

Δημοφιλής η διαφήμιση της Volvo με τον Ibrahimovic

ΝΕΑ

Μπορεί μέσα από τις σελίδες του NewsAuto να την έχετε δει εδώ και ενάμιση μήνα, τώρα όμως προβάλλεται και στην ελληνική τηλεόραση.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

O λόγος για τη διαφήμιση της Volvo με πρωταγωνιστή τον άσος της μπάλας, Zlatan Ibrahimovic. Κοινός παρανομαστής, φυσικά η σουηδική καταγωγή και εκεί εστιάζει η συγκεκριμένη διαφημιστική καμπάνια που τιτλοφορείται «Made by Sweden».

Ο ποδοσφαιριστής της Παρί σεν Ζερμέν λοιπόν, αφήνει τον αγωνιστικό χώρο και πρωταγωνιστή σε ένα μικρού μήκους φιλμ, με συμπρωταγωνιστή το Volvo XC60 και μουσική υπόκρουση με την υπογραφή του Max Martin – διάσημου παραγωγού και στιχουργού, επίσης από τη Σουηδία.

Advertisement
Advertisement

Οι τρεις πρεσβευτές της σκανδιναβικής χώρας, ενώνουν τις δυνάμεις τους και την παρουσιάζουν με υπερηφάνεια στον υπόλοιπο κόσμο. Το φιλμ αυτό προβάλει τη σουηδική φύση και παραδοσιακό τρόπο ζωής. Μάλιστα, οι δημιουργοί του επέλεξαν ως τίτλο τη φράση Made by Sweden (αντί του περισσότερο «αναμενόμενου» και πιο σωστού συντακτικά Made in Sweden), με στόχο να καταδείξουν ότι αυτές ακριβώς οι γεωγραφικές συνθήκες και φιλοσοφία «γέννησαν» αυτή τη μάρκα αυτοκινήτων, αυτόν τον σπουδαίο αθλητή, αυτόν τον καταξιωμένο καλλιτέχνη! Μάλιστα, η μουσική υπόκρουση αποτελεί διασκευή του εθνικού ύμνου της Σουηδίας, στίχους του οποίου απαγγέλει ο Zlatan.

«Σουηδία και Volvo είναι δύο έννοιες αλληλένδετες. Με το φιλμ αυτό θέλουμε να μοιραστούμε με όλο τον κόσμο την χαρά και υπερηφάνεια για την καταγωγή της μάρκας. Για μας, είναι αυτή ακριβώς η άγρια ομορφιά της σουηδικής φύσης και η φιλοσοφία των Σουηδών, που μας κάνει να ξεχωρίζουμε ανάμεσα στους άλλους κατασκευαστές στους τομείς της ασφάλειας, του design και της περιβαλλοντικής ευαισθησίας! Και δεν είναι καθόλου τυχαίο που οδηγός του XC60 στο φιλμ είναι ένας άλλος διάσημος Σουηδός, ο Zlatan Ibrahimovic, ενώ τη μουσική έχει γράψει ένας άλλος Σουηδός και μεγάλο όνομα της μουσικής βιομηχανίας, ο Max Martin», δήλωσε ο Alain Visser, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Marketing, Πωλήσεων και Εξυπηρέτησης Πελατών στη Volvo Cars.

Advertisement

Για τον Ibrahimovic, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Γεννήθηκε στη Σουηδία από γονείς βοσνιακής καταγωγής και πολύ σύντομα το ταλέντο του τον οδήγησε σε διεθνή καριέρα. Έχει αγωνιστεί σε κορυφαίες ομάδες του πλανήτη όπως η Μπαρτσελόνα, η Γιουβέντους, η Ίντερ, η Μίλαν, ο Άγιαξ ενώ την τρέχουσα περίοδο αγωνίζεται στη γαλλική Παρί Σεν Ζερμέν. Πέρα από το γεγονός ότι έχει αναδειχθεί οκτώ φορές ποδοσφαιριστής της χρονιάς στη Σουηδία και είναι ο εν ενεργεία αρχηγός της εθνικής ομάδας, το γκολ που πέτυχε με ανάποδο ψαλίδι πέρυσι εναντίον της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, βραβεύτηκε από την UEFA ως το γκολ της χρονιάς για την Ευρώπη για το 2013! Στην καριέρα του έχει κερδίσει πολλούς ομαδικούς και ατομικούς τίτλους ενώ για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο!

Όσο για τον Martin, έχει γράψει τραγούδια και έχει κάνει την παραγωγή για διάσημους καλλιτέχνες όπως οι Britney Spears, Bon Jovi, Christina Aguilera, Bryan Adams, Celine Dion, Backstreet Boys, Taylor Swift κ.α.

Advertisement