Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι: Τα σκάφη πήγαν… αεροδρόμιο

Ελλάδα 19:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι: Τα σκάφη πήγαν… αεροδρόμιο

ΝΕΑ

Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι: Τα σκάφη πήγαν… αεροδρόμιο

ΝΕΑ

Η μεγαλύτερη έκθεση για το σκάφος άνοιξε τις πύλες του στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Φουσκωτά,, πολυεστερικά, εξωλέμβιες, jet ski, αξεσουάρ και πολλά θα δούνε όσοι την επισκεφτούν. Δείτε εικόνες που απαθανάτισε το Newsauto…

Advertisement
Advertisement

Το διεθνές ναυτικό σαλόνι άνοιξε τις πύλες του και φιλοξενεί την μεγαλύτερη γιορτή για τη θάλασσα στο Metropolitan EXPO, στον εκθεσιακό χώρο του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος. Μέχρι και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου (έως τις 9 το βράδυ) περισσότεροι από 150 εκθέτες δίνουν το παρών με νέα προϊόντα.

Η έκθεση χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες (και αίθουσες). Στην πρώτη οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν και φυσικά να πάρουν πληροφορίες για φουσκωτά – κυρίως – σκάφη.

Την τιμητική τους έχουν σκάφη με μήκος 10-12 μέτρα, μία κατηγορία που έχει παρουσιάσει μεγάλη άνθηση τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο υπάρχουν και σκάφη tender αλλά και μεγαλύτερα που αγγίζουν ακόμα και τα 15 μέτρα.

Πολυεστερικά, jet ski, κινητήρες…

Advertisement
Advertisement

Στη δεύτερη αίθουσα φιλοξενούνται τα πολυεστερικά σκάφη. Από 4 περίπου μέτρα μέχρι και καμπινάτα που ξεπερνούν τα δέκα μέτρα και ταξιδεύουν το μυαλό στις καλοκαιρινές διακοπές. Οι τιμές ξεκινούν από τα 8.000 ευρώ και φτάνουν όσο… αντέχει η τσέπη του πελάτη.

Η τρίτη αίθουσα φιλοξενεί τις εταιρείες που εμπορεύονται κινητήρες, όπως Yamaha, Honda, Suzuki κ.ά. Η Mercury το παρών με τις ηλεκτρικές εξωλέμβιες. Την τιμητική τους έχουν τα Jet Ski ενώ υπάρχουν πολλές προτάσεις με θαλάσσια παιχνίδια είτε… ηλεκτρικά (foil κ.λπ.) είτε με κουπιά (βλέπε SUP), συστήματα πλοήγησης κ.ά.

 

Advertisement

 

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έρχονται οι κόφτες για υποχρεωτική οδήγηση στα όρια ταχύτητας
Αποκάλυψη: Στην Ελλάδα ακόμα μία Κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία
Τα πέντε πιο ρυπογόνα αυτοκίνητα που πουλήθηκαν το Νοέμβριο στην Ελλάδα