Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα πιο δημοφιλή Ford διαθέσιμα με το πρόγραμμα Ford Value

Ελλάδα 9:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα πιο δημοφιλή Ford διαθέσιμα με το πρόγραμμα Ford Value

ΝΕΑ

Τα πιο δημοφιλή Ford διαθέσιμα με το πρόγραμμα Ford Value

ΝΕΑ

Με το νέο πρόγραμμα Ford Value, η απόκτηση των δημοφιλέστερων μοντέλων της γκάμας Ford στην Ελλάδα είναι πλέον ευκολότερη.

Advertisement
Advertisement

Με το νέο πρόγραμμα Ford Value, η Ford έρχεται να καταστήσει πιο εύκολη την αγορά των δημοφιλέστερων μοντέλων της γκάμας της.

Στόχος του Ford Value είναι να εξασφαλίσει σε όλους τους πελάτες τους ιδανικούς όρους, αλλά και προνόμια, τα οποία θα κάνουν την εμπειρία αγοράς ενός Ford ακόμα πιο συμφέρουσα.

Ανάμεσα στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το νέο πρόγραμμα Ford Value ξεχωρίζουν η χαμηλή προκαταβολή που ξεκινά από μόλις 4.799€, το ανταγωνιστικό επιτόκιο 2,99% , τα 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect, αλλά και υψηλή αξία μεταπώλησης, καθώς και το συνολικό όφελος που μπορεί να ανέλθει έως και 2.141€.

Advertisement
Advertisement

Για παράδειγμα, με το πρόγραμμα Ford Value, το Ford Fiesta μπορεί να αποκτηθεί τώρα με τιμή από 21.447€, προκαταβολή από 5.362€, επιτόκιο 4,15%1 και 8 χρόνια εγγύηση της Ford Protect.

Δείτε εδώ τον πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό του Ford Fiesta.

Advertisement

Με το πρόγραμμα Ford Value οι πελάτες μπορούν επίσης να αποκτήσουν εύκολα τώρα το Ford Puma, με προκαταβολή από 4.799€ και επιτόκιο από 2,99%.

Advertisement

Σε αυτούς τους όρους, το πρόγραμμα Ford Value έρχεται να προσθέσει επιπλέον 8 χρόνια εγγύηση της Ford Protect, σε συνδυασμό με όφελος 1.000€ για την αγορά των υβριδικών εκδόσεων mHEV.

Δείτε εδώ τον πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό του Ford Puma.

Advertisement

Στο πρόγραμμα Ford Value εντάσσεται ασφαλώς και το Ford Focus με τιμή από 26.670€, επιτόκιο επίσης από 2,99% , προκαταβολή από 5.614€, αλλά και με 8 χρόνια εγγύηση με την υπογραφή της Ford Protect.

Δείτε εδώ τον πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό του Ford Focus.

Όσον αφορά το Ford Kuga, το πρόγραμμα Ford Value προβλέπει ακόμα περισσότερα.

Με υψηλό επίπεδο άνεσης και συνδεσιμότητα επόμενης γενιάς, το Ford Kuga με τον βενζινοκινητήρα 1.5L EcoBoost μπορεί να αποκτηθεί τώρα με επιτόκιο 2,99% , προκαταβολή από 6.802€, 8 χρόνια εγγύηση της Ford Protect και όφελος 2.141€.

Ταυτόχρονα, η έκδοση PHEV μπορεί να αποκτηθεί με επιτόκιο 2,99% , προκαταβολή από 9.570€, 8 χρόνια εγγύηση της Ford Protect και όφελος 2.141€.

Δείτε εδώ τον πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό του Ford Kuga.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Ford Puma ακόμα πιο προσιτό με το πρόγραμμα Ford Finance
Δοκιμή: Ford Focus 1.0 EcoBoost Hybrid 48V 125 PS
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Ford Kuga