Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το «διαστημικό» Audi R8

Ελλάδα 3:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το «διαστημικό» Audi R8

ΝΕΑ

Το «διαστημικό» Audi R8

ΝΕΑ

Η γνωστή μας βελτιωτική φίρμα Vorsteiner αποκαλύπτει το νέο της carbon αεροδυναμικό πακέτο για το Audi R8, που χαρίζει στο γερμανικό supercar μια πραγματικά μοναδική εμφάνιση.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Το πακέτο της Vorsteiner ονομάζεται «VRS» και αποτελείται από ένα νέο εμπρόσθιο σπόιλερ από ανθρακονήματα, πλαϊνές ποδιές επίσης από carbon, αλλά και έναν αγωνιστικού τύπου διαχύτη χαμηλά στον πίσω προφυλακτήρα από το ίδιο υλικό. Στο πίσω μέρος δεσπόζει επιπλέον και μια τεραστίων διαστάσεων carbon αεροτομή. Φυσικά, η Vorsteiner έχει αλλάξει τις εργοστασιακές ζάντες των 19 ιντσών με τις δικές της, V-FF 105 ζάντες των 20 ιντσών, που τονίζουν ακόμα περισσότερο την εμφάνιση του R8.

Advertisement
Advertisement

Στην όλη, πιο επιθετική εικόνα συμβάλει και η νέα αερανάρτηση Accuair Airride, η οποία στην κατώτερή της ρύθμιση φέρνει όσο το δυνατόν πιο κοντά στο έδαφος το Audi R8. Η τελική πινελιά στη βελτιωτική πρόταση της Vorsteiner έρχεται από την νέα μαύρη εμπρόσθια γρίλια, τη σπορ εξάτμιση, αλλά και τα φιμέ τζάμια. Παράλληλα, η Vosteiner αφαιρεί από το αμάξωμα του R8 και τα εμβλήματα της Audi.