Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διαρροή για τη νέα Skoda Octavia

Ελλάδα 6:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διαρροή για τη νέα Skoda Octavia

ΝΕΑ

Διαρροή για τη νέα Skoda Octavia

ΝΕΑ

Μία φωτογραφία από την εφαρμογή διαμόρφωσης του οχήματος, που δημοσιεύτηκε κατά λάθος στο site της, η Skoda, διέρρευσε την εικόνα της νέας Octavia.

Advertisement
Advertisement

 

Η Skoda ξεκίνησε την εκστρατεία του marketing για την τέταρτη γενιά της Octavia, με κάποια teaser για να διαμορφώσει την διαφημιστική της εκστρατεία, μέχρι την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου, που προγραμματίζεται για τις 11 Νοέμβρίου. Τελικά, δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε τρεις εβδομάδες για να δούμε το σχεδιασμό του αυτοκινήτου (στο μεγαλύτερο μέρος του), όμως κάποιος έκανε ένα «λάθος» και δημοσίευσε μία εικόνα χαμηλής ανάλυσης.

Advertisement
Advertisement

Όπως ήταν αναμενόμενο η εικόνα θυμίζει αρκετά το απερχόμενο μοντέλο με κάποια διαφοροποιημένα μοντέρνα χαρακτηριστικά (τα έχουμε συναντήσει στο Scala) και την ανακάλυψαν / αποκάλυψαν στο Skoda Community DE.

Τα φωτιστικά σώματα πλαισιώνονται με χρώμιο για μία περισσότερο πολυτελή και αριστοκρατική εμφάνιση. Τα φώτα ομίχλης δεν βρίσκονται στην ίδια θέση με αυτά που απεικονίζονται στο επίσημο teaser που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει με τα διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού. Οι ζάντες αλουμινίου φαίνεται να είναι αυτές των 18-ιντσών “Vega”, οι οποίες είναι ήδη διαθέσιμες σε πολλά μοντέλα της Skoda, συμπεριλαμβανομένης και της hatchback Fabia. Μια πιο προσεκτική ματιά στο προφίλ πλευρά αποκαλύπτει μια προεξέχουσα χαρακτηριστική γραμμή που συνεχίζεται στο κάτω εμπρός στα “φτερά” εκεί που συναντά το επάνω μέρος των προβολέων.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό Newsauto-Έτσι θα είναι η νέα Skoda Octavia

Advertisement

Προς το παρόν δεν έχουμε  εικόνα του πίσω μέρους της Octavia. Υποθέτουμε πως θα έχει ένα ζευγάρι κομψά πίσω φανάρια που θα συνεχίζουν ως την πίσω πόρτα, όπου το  σήμα της Skoda θα αντικατασταθεί από το όνομα της εταιρείας. Στις αρχές Νοεμβρίου θα έχουμε στη διάθεσή μας περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο.

Advertisement