Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανεπίσημα αποκαλυπτήρια για τη νέα κορυφαία Lamborghini!

Ελλάδα 3:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανεπίσημα αποκαλυπτήρια για τη νέα κορυφαία Lamborghini!

ΝΕΑ

Ανεπίσημα αποκαλυπτήρια για τη νέα κορυφαία Lamborghini!

ΝΕΑ

Λίγες ώρες προτού ξεκινήσει η παγκόσμια διαδικτυακή παρουσίαση της Lamborghini που θα αντικαταστήσει την Aventador έχουν διαρρεύσει τα πρώτα στοιχεία.

Advertisement
Advertisement

Ήδη γνωρίζαμε αρκετά στοιχεία για τη νέα Lamborghini. Το σημαντικότερο όμως που μας δείχνουν οι σχετικές εικόνες που βλέπετε είναι πως τελικά θα λέγεται Revuelto. Όπως και σας είχαμε αποκαλύψει!

Μέχρι τώρα τη Revuelto τη γνωρίζαμε με την κωδική ονομασία LB744. Και τώρα την βλέπουμε σε δύο σκαναρισμένες εικόνες με τον σχεδιασμό να υιοθετεί το στιλ τις Sian.

Ήδη οι Ιταλοί έχουν αποκαλύψει πως η Revuelto θα είναι το πρώτο τους plug-in υβριδικό που θα αποδίδει 1.015 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, οι Ιταλοί εντάσσουν το νέο τους μοντέλο ως το πρώτο «High Performance Electrified Vehicle», δηλαδή ως το πρώτο εξηλεκτρισμένο με την πρεμιέρα του να αποτελεί μέρος του εορτασμού των 60 ετών από την ίδρυση της εταιρίας. Θα ακολουθήσουν οι αντίστοιχες PHEV εκδόσεις της Urus και της Huracan μέσα στο επόμενο έτος.

Ο V12 αποδίδει με 825 ίππους και 725 Nm και είναι ο ισχυρότερος που έχει βγει από τις εγκαταστάσεις της μάρκας στην Sant’ Agata, όπως έχουμε γράψει στο σχετικό μας άρθρο.

Advertisement

Επίσης, έχουν αποκαλυφθεί μερικά στοιχεία για τον πίνακα οργάνων και τα προγράμματα κίνησης, για τα οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Το βράδυ θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της ολοκαίνουργιας Revuelto. Οπότε κάντε λίγη υπομονή και τα λέμε ξανά σε μερικές ώρες.

Advertisement

UPDATE: Νέες φωτογραφίες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To κάρμπον πλαίσιο της Lamborghini LB744 (+video)
Επίσημο: Νέα Lamborghini με 1.015 ίππους και 3 ηλεκτρικά μοτέρ (+video)
Πόσο πουλήθηκε η Lamborghini Countach του Rod Stewart;