Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διαρροή: Αυτό είναι το νέο VW Golf

Ελλάδα 13:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διαρροή: Αυτό είναι το νέο VW Golf

ΝΕΑ

Διαρροή: Αυτό είναι το νέο VW Golf

ΝΕΑ

Το νέο, 8ης γενιάς VW Golf είναι προ των πυλών και πλέον, λίγο πριν την πρώτη επίσημη παρουσίασή του φωτογραφίες του νέου μοντέλου διέρρευσαν στα social media.

Advertisement
Advertisement

Η αποκάλυψη του νέας γενιάς VW Golf έχει προγραμματιστεί για τις 24 Οκτωβρίου στο Βόλφσμπουργκ, όμως σήμερα μέσω της σελίδας φίλων της VW από την Τσεχία αποκαλύφθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες του παραγωγής μοντέλου.

Σε αυτές φαίνονται ξεκάθαρα οι γραμμές του νέου Golf, επιβεβαιώνοντάς μας ότι το νέο μικρομεσαίο VW θα αποκτήσει μια εντελώς νέα αισθητική, με απλές, απέριττες γραμμές και τονισμένο εμπρόσθιο τμήμα (νέο προφυλακτήρα, φώτα με LED προβολείς ημέρας).

Σε ό,τι αφορά στο εσωτερικό, βλέπουμε ότι το Golf θα επενδύσει σε ένα νέο cockpit, που δείχνει πολύ οδηγοκεντρικό, hi-tech και μοντέρνο. Ξεχωρίζουμε το ενιαίο πάνελ μπροστά από τον οδηγό με τις δύο ψηφιακές οθόνες για το σύστημα πολυμέσων και τον πίνακα οργάνων.

Advertisement
Advertisement

Από εκεί και πέρα αυτά που γνωρίζουμε για το νέο Golf είναι ότι θα διαθέτει μια ανανεωμένη γενιά κινητήρων, μεταξύ των οποίων και ήπια υβριδικά συστήματα κίνησης 48-Volt. Παράλληλα, θα υπάρχει μια αναβαθμισμένη plug-in υβριδική έκδοση GTE, όχι όμως και νέα γενιά για το ηλεκτρικό e-Golf, αφού στο κομμάτι των ηλεκτρικών η VW θα επικεντρωθεί στο ID.3.