Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διαρροή: Αυτό είναι το νέο Renault Captur (+vid)

Ελλάδα 6:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διαρροή: Αυτό είναι το νέο Renault Captur (+vid)

ΝΕΑ

Διαρροή: Αυτό είναι το νέο Renault Captur (+vid)

ΝΕΑ

Αυτή η εικόνα, που δημοσιεύτηκε στο Twitter από τον χρήστη Julien Jodry, φέρεται να απεικονίζει το Captur του 2020 – το crossover της Renault διαθέτει πλέον μια πιο τολμηρή σχεδίαση συγκριτικά με πριν.

Advertisement
Advertisement

 

Τον Απρίλιο εντοπίσαμε ένα πρωτότυπο να δοκιμάζεται στη Νότια Ισπανία. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν καλυμμένο με ασπρόμαυρο καμουφλάζ, αλλά δεν φαίνεται να έχει τόσες πολλές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Αυτό το βίντεο και η πρόσφατα εμφανιζόμενη εικόνα του μικρού crossover αποδεικνύουν ότι η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία έκανε καλή δουλειά στην απόκρυψη της νέας εμφάνισης.

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο πράγμα που πιθανότατα θα παρατηρήσετε στο νέο Captur είναι η παρουσία νέων φωτιστικών σωμάτων όπως τα αντίστοιχα του Megane και άλλων μοντέλων της οικογένειας Renault. Οι νέοι προβολείς έχουν αποδειχθεί ότι είναι κάπως αμφιλεγόμενοι για τη Renault, αλλά σίγουρα προσθέτουν επιπρόσθετη επιθετικότητα συνολικά στο σχήμα του αυτοκινήτου. Ενώ οι προβολείς είναι δραστικά διαφορετικοί, το σχήμα της κεντρικής μάσκας είναι αρκετά παρόμοιο με το τρέχον μοντέλο, ωστόσο, πιο κάτω υπάρχει μια ξεχωριστή μονάδα που πλαισιώνεται από φώτα ομίχλης και στις δύο πλευρές. Στον εμπρός προφυλακτήρα είναι επίσης ορατή μια ασημένια φάσα, παρόμοια με την αντίστοιχη του υπάρχοντος Captur.

Το νέο crossover βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-B, η οποία επιτρέπει στη Renault να εγκαταστήσει μια σειρά νέων κινητήρων. Αυτοί αναμένεται να περιλαμβάνουν ένα plug-in υβριδικό σύνολο το οποίο θα αξιοποιεί μια μπαταρία 9,8 kWh που προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία σχεδόν 50 km. Μπορεί επίσης να υπάρξει και κινητήρας ντίζελ ο οποίος θα χρησιμοποιεί ήπιο υβριδικό σύστημα στο μέλλον, παράλληλα βέβαια με τους παραδοσιακούς πλέον υπερτροφοδοτούμενους βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες. Το νέο Captur θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στους προσεχείς μήνες. Μείνετε συντονισμένοι, σε λίγες μέρες θα πραγματοποιηθεί η στατική παρουσίαση του μοντέλου στους δημοσιογράφους, που αλλού, στο Παρίσι…