Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διάκριση για το Subaru Forester

Ελλάδα 2:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διάκριση για το Subaru Forester

ΝΕΑ

Διάκριση για το Subaru Forester

ΝΕΑ

Ως το κορυφαίο SUV στην κατηγορία του ανέδειξε ο Σύνδεσμος Δημοσιογράφων Αυτοκινήτου του Καναδά (AJAC) το Subaru Forester. Διάκριση που ανακοινώθηκε από τη Subaru Canada Inc. κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Τορόντο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ

Τον περασμένο Δεκέμβριο, το Subaru Forester MY2017 είχε ήδη διακριθεί ως το «Καλύτερο Νέο Μικρό SUV» στον Καναδά και ήταν ένας από τους τρεις φιναλίστ που συναγωνίζονταν για τον κορυφαίο τίτλο του AJAC: για το «SUV της Χρονιάς».

Με όπλα τις δυνατότητές του σε δύσβατα εδάφη, την αξιοπιστία και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του, τα οποία επιβεβαιώνει το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας που του απονέμει σταθερά την κορυφαία βαθμολογία TOP SAFETY PICK επί11 συναπτά έτη (2007-2017).

Advertisement
Advertisement

Το πρόγραμμα αξιολόγησης του AJAC για την ανάδειξη του Καναδικού SUV της χρονιάς, εκτός από δημοσιογράφους περιλαμβάνει και πολίτες που οδηγούν το αυτοκίνητο σε δημόσιους δρόμους, προκειμένου να παρέχει αξιόπιστες συγκριτικές πληροφορίες σχετικά με τα νέα μοντέλα της αγοράς! Οι αξιολογήσεις των δημοσιογράφων βασίζονται σε λεπτομερή κριτήρια εφ’ όλης της ύλης, από τα χαρακτηριστικά ασφαλείας έως την χωρητικότητα των αποθηκευτικών χώρων, ώστε οι υποψήφιοι αγοραστές να μπορούν να επιλέξουν τα καλύτερα νέα αυτοκίνητα στις διάφορες κατηγορίες.

Forester-MY17-c640

Όμως η Subaru έχει παράδοση στα βραβεία του AJAC αφού το Legacy 2015 αναδείχθηκε ως «Καναδικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» και το το Outback 2015 ως «Καλύτερο Νέο SUV» (κάτω από 35.000$).