Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διάκριση ασφάλειας για το νέο Subaru Forester e-Boxer

Ελλάδα 20:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διάκριση ασφάλειας για το νέο Subaru Forester e-Boxer

ΝΕΑ

Διάκριση ασφάλειας για το νέο Subaru Forester e-Boxer

ΝΕΑ

Το νέο Subaru Forester e-Boxer κέρδισε την κορυφαία διάκριση «Best in Class του 2019» στην κατηγορία των μικρών off-road / MPV, ένα βραβείο που δίνεται στο μοντέλο με τις καλύτερες επιδόσεις σε δοκιμές ασφαλείας κάθε κατηγορίας από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό EuroNCAP.

Advertisement
Advertisement

Αυτό σηματοδοτεί τη δεύτερη φορά που η Subaru λαμβάνει αυτή την διάκριση, μετά από τα Subaru XV και Impreza, που είχαν βραβευτεί ως «Best in Class 2017» στην κατηγορία Small Family Car.

Το ολοκαίνουργιο Subaru Forester e-Boxer έλαβε τα μέγιστα πέντε αστέρια με εξαιρετικές βαθμολογίες και στις τέσσερις περιοχές αξιολόγησης (Ενήλικος Επιβάτης, Παιδί Επιβάτης, Ευάλωτοι Χρήστες Δρόμου, Υποβοήθηση Ασφάλειας), επιτυγχάνοντας την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία του για «Το πρωτόκολλο αξιολόγησης EuroNCAP 2019».

Advertisement
Advertisement

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η πέμπτη γενιά του Forester έχει επαινεθεί με σημαντικά βραβεία: Στην Ιαπωνία, το Forester κέρδισε το πρώτο βραβείο JNCAP*3 στο πρόγραμμα αξιολόγησης επιδόσεων νέου μοντέλου, στο πρόγραμμα αξιολόγησης επιδόσεων ασφάλειας σύγκρουσης για το 2018 (JNCAP)*4 και την υψηλότερη βαθμολογία του ASV +++ (Advanced Safety Vehicle Triple Plus) το 2019.

Επίσης, το βραβείο Grand Prix 2018-2019 στην αξιολόγηση επιδόσεων ασφάλειας σύγκρουσης JNCAP σηματοδοτεί τη δεύτερη νίκη για τη Subaru μετά το βραβείο Grand Prix για τα Impreza και XV στην αξιολόγηση 2016-2017.