ΝΕΑ

Διαγωνισμός Shooting Stars

Ελλάδα 11:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαγωνισμός Shooting Stars

ΝΕΑ

Διαγωνισμός Shooting Stars

ΝΕΑ

Ένα διαγωνισμό με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ανακοίνωσε η Mercedes-Benz που όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το σλόγκαν, είναι… “από φανατικούς γιαφανατικούς”! ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Αφορά φυσικά φανατικούς της αυτοκίνησης και μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς! Η γερμανική εταιρεία λοιπόν, αναζητά δώδεκα εξαιρετικές φωτογραφίες για το ημερολόγιο κλασικών αυτοκινήτων του 2014. Είτε πρόκειται για ερασιτέχνη, είτε για έμπειρο, επαγγελματία φωτογράφο, ο καθένας μπορεί να συμμετέχει για να αποτυπώσει τη μοναδική εμφάνιση των κλασικών αυτοκινήτων της Mercedes-Benz.

Δεν υπάρχουν περιορισμοί στην επιλογή του θέματος – μπορεί το αυτοκίνητο να κινείται στο δρόμο, να είναι έκθεμα κάποιας μόνιμης έκθεσης (π.χ. στο Μουσείο της Mercedes-Benz) ή να συμμετέχει σε κάποια εκδήλωση. Σημασία έχει, το κλασικό αυτοκίνητο Mercedes-Benz της επιλογής σας να παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το μόνο που χρειάζεται για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, είναι μία φωτογραφική μηχανή, έμπνευση και πρόσβαση στο Facebook. Επιλέγετε τη φωτογραφία του vintage ή «νέου κλασικού» (κατασκευασμένου πριν το 1994) αυτοκινήτου που θέλετε να συμμετέχει και την «ανεβάζετε» χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή στη σελίδα του Μουσείου της Mercedes-Benz στο Facebook (http://www.facebook.com/mercedesbenzmuseum) έως τις 23 Ιουλίου 2013.

Advertisement
Advertisement

Η προκαταρκτική επιλογή θα γίνει από την κοινότητα του Facebook, η οποία θα αξιολογήσει όλες τις υποβληθείσες συμμετοχές. Η τελική επιλογή θα γίνει στο τέλος Ιουλίου 2013, όπου μια επιτροπή θα ξεχωρίσει τις δώδεκα πιο «δυνατές» εικόνες από τις εκατό πιο δημοφιλείς συμμετοχές.

Στα μέλη της τελικής κριτικής επιτροπής συμμετέχουν ο Αμερικανός φωτογράφος Ρόις Ράμσεϊ, φωτογράφος – είδωλο όσον αφορά στη φωτογράφιση κλασικών αυτοκινήτων.

Οι δώδεκα νικητές, εκτός από την ηθική ικανοποίηση που θα νοιώσουν βλέποντας τη φωτογραφία τους στο ημερολόγιο κλασικών αυτοκινήτων Mercedes-Benz 2014, θα λάβουν χρηματικό έπαθλο 1.000 Ευρώ. Το ημερολόγιο θα διατίθεται από τον Οκτώβριο στο κατάστημα του Μουσείου της Mercedes-Benz στη Στουτγάρδη αλλά και online (www.mercedes-benz-classic.com/store) στην τιμή των € 29,90.

Advertisement

 

Advertisement