Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διαγωνισμός Newsauto: Κάνε δικό σου το παιδικό κάθισμα Anoris T i-Size της CYBEX

Ελλάδα 6:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διαγωνισμός Newsauto: Κάνε δικό σου το παιδικό κάθισμα Anoris T i-Size της CYBEX

ΝΕΑ

Διαγωνισμός Newsauto: Κάνε δικό σου το παιδικό κάθισμα Anoris T i-Size της CYBEX

ΝΕΑ

Το Anoris T i-Size της CYBEX είναι το μοναδικό παιδικό κάθισμα με αερόσακο και τώρα μπορεί να το αποκτήσετε. Δείτε πως. 

Advertisement
Advertisement

Όλοι αναζητούμε τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια για τα παιδιά μας στο αυτοκίνητο. Η αναζήτηση παιδικού καθίσματος δεν είναι απλή υπόθεση. Eπιλέγουμε πάντα καθίσματα επώνυμα, βραβευμένα και πιστοποιημένα από Ανεξάρτητους Οργανισμούς όπως η ADAC.

Η CYBEX, η παγκόσμια ηγέτιδα στην παιδική ασφάλεια καινοτομεί για μια ακόμη φορά παρουσιάζοντας το Anoris T, το πρώτο παιδικό κάθισμα με αερόσακο που καλύπτει όλο το σώμα του παιδιού και προσφέρει 50% μεγαλύτερη προστασία και την άνεση ενός καθίσματος με φορά προς τα εμπρός.
Το πρωτοποριακό αυτό παιδικό κάθισμα μπορείτε να γίνει δικό σας αρκεί να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό του Newsauto (τους όρους μπορείτε να τους διαβάσετε κάνοντας κλικ ΕΔΩ)

Έτσι λοιπόν κάντε like έως και τις 13 Μαίου στη σελίδα του Newsauto στο Facebook καθώς και στο post του Anoris T i-Size της CYBEX. 

Advertisement
Advertisement

Η κλήρωση θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού μέσω ειδικής πλατφόρμας και ο νικητής θα ανακοινωθεί στα σχόλια του post στο Facebook.


Γιατί είναι το Anoris T i-Size το καλύτερο παιδικό κάθισμα;

Είναι το πρώτο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου με ενσωματωμένο αερόσακο που καλύπτει όλο το σώμα του παιδιού. Επιπλέον, σε σύγκριση με τα συμβατικά παιδικά καθίσματα που κοιτούν προς τα πίσω, το Anoris έχει καλύτερη συνολική απόδοση όσον αφορά την ενεργητική και παθητική προστασία, επιβεβαιώνοντας ότι προσφέρει μέγιστη ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς.

Advertisement

Το Anoris τοποθετείται με φορά προς τα εμπρός και έτσι το παιδί απολαμβάνει καλύτερα την επικοινωνία και την αλληλεπίδραση με τον γονέα που οδηγεί. Είναι ιδιαίτερα απλό στην τοποθέτηση και παρέχει περισσότερη άνεση, εύκολη είσοδο του παιδιού στο κάθισμα και περισσότερο χώρο για να κινούνται ελεύθερα τα πόδια του.

Advertisement

Πως προστατεύει;

Στο Anoris T i-Size, ο αερόσακος που είναι ενσωματωμένος στην ασπίδα πρόσκρουσης του καθίσματος προστατεύει τόσο το κεφάλι του παιδιού όσο και τον αυχένα του. Ο αερόσακος ενεργοποιείται σε χιλιοστά του δευτερολέπτου, ανοίγοντας για να απλωθεί σε σχήμα C μπροστά στο παιδί.

Advertisement

Ο αερόσακος που καλύπτει όλο το σώμα του παιδιού, παρέχει περίπου 50% περισσότερη προστασία σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης από τα συμβατικά παιδικά καθίσματα με ζώνες ασφαλείας και φορά προς τα εμπρός. Ακόμα και σε σύγκριση με τα συμβατικά παιδικά καθίσματα με φορά προς τα πίσω, το Anoris επικυρώνει την ασφάλειά του χωρίς συμβιβασμούς– με καλύτερη συνολική απόδοση αναφορικά με την ενεργητική και παθητική ασφάλεια.

Ταυτόχρονα το Anoris T i-Size κάνει τις μεγάλες διαδρομές με το αυτοκίνητο ακόμα πιο άνετες, προσφέροντας αρκετό χώρο για τα πόδια των παιδιών έως και έξι ετών -δύο χρόνια περισσότερο από ό,τι επιτρέπουν τα συμβατικά παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου- ή 115 εκατοστά ύψους και μέγιστου βάρους τα 21 κιλών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
PALLAS G i-Size: Μέγιστη ασφάλεια, καθώς το παιδί μεγαλώνει
Παιδικό κάθισμα: Διάλεξε το σωστό καθισματάκι!
Το πρώτο e-STROLLER από την CYBEX