Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Devel Sixteen: Με ισχύ δέκα supercars! (vid)

Ελλάδα 4:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Devel Sixteen: Με ισχύ δέκα supercars! (vid)

ΝΕΑ

Devel Sixteen: Με ισχύ δέκα supercars! (vid)

ΝΕΑ

Λίγο μετά την εμφάνιση του κινητήρα Quad-turbo V16 του Devel Sixteen με απόδοση 5007 ίππους, αναδείχθηκε ότι το αυτοκίνητο θα είναι έτοιμο προς παραγωγή σχετικά σύντομα, ενώ θα μπορούσε να γίνει πρεμιέρα ακόμη και στο επόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντουμπάι.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Στα τέσσερα χρόνια από την πρώτη του εμφάνιση στο Ντουμπάι, οι περισσότεροι είχαν σκεφτεί ότι το τόλμημα δεν θα έβλεπε ποτέ το φως της ημέρας. Ωστόσο, αναφορές του Road & Track αναφέρουν ότι η Devel συνεργάζεται με την ιταλική εταιρία Manifattura Automobili Torino, προκειμένου να καταστήσει το Sixteen μια πραγματικότητα παραγωγής.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Manifatture Automobili Torino έχει επιφορτιστεί με την κατασκευή τόσο του Scuderia Cameron Glickenhaus SCG 003 όσο και του νέου Apollo Intensa Emozione, καθιστώντας την έτσι, τον πρωταρχικό υποψήφιο για να φέρει το πιο τρελό αυτοκίνητο του Ντουμπάι στους δρόμους.

Advertisement
Advertisement

Τώρα γνωρίζοντας πόση δύναμη έχουν οι κινητήρες του Steve Morris, η Devel εξακολουθεί να αναφέρει ότι το Sixteen θα παράγει πάνω από 5000 ίππους ή, όπως το περιγράφει, «τη δύναμη δέκα supercars». Το Το supercar αγγίζει παρακαλώ τα 500 km/h! Αξιοσημείωτο είναι ότι η Devel ισχυρίζεται ότι το αυτοκίνητο θα είναι κατάλληλο και για καθημερινούς οδηγούς. Το ακούσαμε κι αυτό… Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το υπέρ-αυτοκίνητο τις επόμενες μέρες.