Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ακόμα και οι Rolls-Royce ανανεώνονται…

Ελλάδα 0:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ακόμα και οι Rolls-Royce ανανεώνονται…

ΝΕΑ

Ακόμα και οι Rolls-Royce ανανεώνονται…

ΝΕΑ

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Το πέρασμα του χρόνου είναι αδυσώπητο και αφορά και στην Cullinan, στο πολυτελέστερο SUV στον κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Η απόφαση των ανθρώπων της Rolls-Royce να δημιουργήσουν ένα SUV μοντέλο ήταν μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία της Αυτοκίνησης.

Η εταιρεία η οποία, διαχρονικά, έχει ταυτιστεί με βασιλείς και την παγκόσμια οικονομική ελίτ άλλαζε τη γνώμη της για τη μορφή των μοντέλων της. Όχι -όμως- και την κατασκευαστική φιλοσοφία της.

Η Cullinan (φωτογραφίες) παρουσιάστηκε το 2018 και έκτοτε οι όποιες αλλαγές στο μοντέλο αφορούσαν στις ιδιαίτερες και πραγματικά μοναδικές εκδόσεις που δημιουργούνταν κατά καιρούς για συγκεκριμένους πελάτες της.

Advertisement
Advertisement

Πλέον, τα στελέχη της βρετανικής εταιρείας έκριναν ότι είναι καιρός να επανασχεδιάσουν το υπερπολυτελές SUV. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές, οι αλλαγές στο αμάξωμα θα αφορούν στα εμπρός και πίσω φώτα και στους προφυλακτήρες.

Στα πρωτότυπα με τα οποία γίνονται οι δοκιμές εξέλιξης, οι τελευταίοι είναι καλυμμένοι μόνο στο επάνω μέρος τους στη βάση των φωτιστικών σωμάτων. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον θα έχει προστεθεί νέα επιφάνεια LED.

Advertisement

Στο κάτω μέρος του εμπρός προφυλακτήρα υπάρχουν διαμορφωμένοι μεγαλύτεροι αεραγωγοί και στο κέντρο του έχει τοποθετηθεί μεγαλύτερο σε διαστάσεις ραντάρ για το σύστημα αποφυγής ατυχημάτων και προειδοποίησης του σοφέρ.

Advertisement

Πέραν αυτών, τα πλαϊνά πλαστικά προστατευτικά καλύπτουν μεγαλύτερη επιφάνεια, ενώ στο πίσω μέρος η αλλαγή αφορά μόνο στο σχήμα των απολήξεων της εξάτμισης.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για τις αλλαγές στο εσωτερικό της Cullinan ούτε για τον κινητήρα της. Θυμίζουμε ότι ο τελευταίος είναι V12 και έχει χωρητικότητα 6.749 κ. εκ. Η μέγιστη ισχύς του είναι 571 ίπποι/5.000 σ.α.λ. και η μέγιστη ροπή του 850 Nm/1.600 σ.α.λ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιος Έλληνας αγόρασε τη μία και μοναδική Rolls Royce Cullinan
Η πινακίδα της Rolls-Royce ψάχνει τον επόμενο Χρυσοδάκτυλο! (+video)
Τι κρύβει η Rolls-Royce Cullinan του DJ Tiesto

Advertisement