Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δε θα πιστεύετε το τι είναι στάνταρ στη νέα Lotus Emira

Ελλάδα 16:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δε θα πιστεύετε το τι είναι στάνταρ στη νέα Lotus Emira

ΝΕΑ

Δε θα πιστεύετε το τι είναι στάνταρ στη νέα Lotus Emira

ΝΕΑ

Πράγματα που θεωρούνται στάνταρ ακόμα και στα πιο φθηνά αυτοκίνητα, δεν τα συναντούμε σε σπορ μοντέλα που κοστίζουν μία περιουσία…

Advertisement
Advertisement

Πριν από 20-30 χρόνια τα ηλεκτρικά παράθυρα και το air condition δεν βρισκόντουσαν στον βασικό εξοπλισμό σε πολλά αυτοκίνητα. Οι ανάγκες άλλαξαν, ο ανταγωνισμός έγινε σκληρός και οι εταιρείες άρχισαν σιγά σιγά να προσθέτουν ολοένα και περισσότερα έξτρα.

Τα παραπάνω αξεσουάρ όπως και οι ζάντες θεωρούνται πλέον δεδομένα, το ίδιο και οι θύρες USB, ενώ οι μεγάλες ψηφιακές οθόνες είναι ένα αξεσουάρ που κοσμεί τις καμπίνες όλων των σύγχρονων αυτοκινήτων.

Μάλιστα όσο μεγαλύτερη είναι η οθόνη στην κεντρική κονσόλα τόσο πιο δελεαστικό γίνεται το εκάστοτε αυτοκίνητο για τους υποψήφιου αγοραστές. Ο κυβισμός, τα άλογα ακόμα και τα δισκόφρενα έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα με τις ανάγκες να επικεντρώνονται πλέον στην άνεση και την πολυτέλεια.

Advertisement
Advertisement

Αλλάζουν τα αυτοκίνητα και ο εξοπλισμός

Πλέον ζούμε στην εποχή των gadgets και όσο περισσότερα είναι τόσο καλύτερο είναι και το αυτοκίνητο (αυτό δείχνουν οι έρευνες). Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις μοντέλων όπου ορισμένα αξεσουάρ δεν υπήρχαν σε παλαιότερα μοντέλα και πλέον τα συναντούμε στον στάνταρτ εξοπλισμό.

Η Emira είναι το νέο μοντέλο της Lotus που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στη σπορ κατηγορία. Ο εξοπλισμός της είναι πλήρης ενώ διαθέτει και κάτι που δεν είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε σε μοντέλα της βρετανικής φίρμας.

Οδήγηση με… καφέ

Advertisement

Για παράδειγμα, οι… ποτηροθήκες είναι κάτι που «δεν ήξεραν τι είναι» οι ιδιοκτήτες της Lotus και πλέον με την Emira, έχουν αρχίσει να μαθαίνουν. Με λίγα λόγια όσοι αγοράζουν Lotus μπορούν μαζί με την οδήγηση να απολαύσουν τη μουσική τους πίνοντας παράλληλα καφέ ή αναψυκτικό! Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό.

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Maserati: Διαμορφώστε το μοντέλο που θέλετε και δείτε το live!
Ευρώπη: Τα δημοφιλέστερα του Νοέμβρη
Η BMW επιταχύνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό της