Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Δεν προορίζεται για μαζική παραγωγή το Sony Vision-S

Ελλάδα 8:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν προορίζεται για μαζική παραγωγή το Sony Vision-S

Mobility

Δεν προορίζεται για μαζική παραγωγή το Sony Vision-S

Mobility

Η Sony δεν σχεδιάζει να παράγει μαζικά το Vision-S, σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας που υπογράμμισε πως το πρωτότυπο μοντέλο δεν αποτελεί τίποτα παραπάνω από μια επίδειξη τεχνολογικής ικανότητας.

Advertisement
Advertisement

Ένα χρόνο μετά την παρουσίασή του στην CES (Consumer Electronics Show) του 2020 και ενώ το πρωτότυπο υποβάλλεται σε δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες, η Sony ανακοινώνει πως δεν έχει βλέψεις για μαζική παραγωγή.

Η Sony, που το 2020 αναμενόταν να κάνει ανακοινώσεις και αποκαλύψεις για το Playstation 5,εξέπληξε τους πάντες παρουσιάζοντας την πρότασή της για το μέλλον της αυτοκίνησης. Το Vision S είναι το μοντέλο που ενσωμάτωνε όλες τις τεχνολογίες που αφορούν στην αυτοκίνηση του αύριο και ως τέτοιο, έκλεψε την παράσταση. Ένα χρόνο αργότερα στην CES του 2021, η Sony αποκάλυψε πως η εξέλιξη του μοντέλου συνεχίζεται με δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες, με τα πρωτότυπά της να δοκιμάζονται σε δημόσιους δρόμους.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, ένας εκπρόσωπος της Sony δήλωσε σε συνέντευξή του σε περιοδικό αποκάλυψε πως το πρωτότυπο είναι μόνο μια πλατφόρμα για τις δοκιμές της τεχνολογίας που αφορά την κινητικότητα της εταιρείας, βοηθώντας να διασφαλιστεί ότι η εταιρεία είναι μέσα στις εξελίξεις που θέλουν την αυτόνομη οδήγηση να είναι η μελλοντική πραγματικότητα. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν σχέδια για μαζική παραγωγή του οχήματος. Με την αυτόνομη οδήγηση που αναμένεται να είναι ένα μεγάλο trend στο μέλλον, η Sony διερευνά το πώς θα μπορεί να συνεισφέρει με ουσιαστικό τρόπο στη νέα αυτή εποχή της μετακίνησης. Το αυτοκίνητο συνδυάζει την τεχνογνωσία της Sony σε αισθητήρες, εικόνες και ψυχαγωγία. Το πρωτότυπο εξελίχθηκε σε συνεργασία με διάφορες εταιρείες τεχνολογίας και όχι μόνο, συμπεριλαμβανομένων των Bosch, NVIDIA, Continental, Qualcomm, BlackBerry και Gentex.

Πηγή: Daily Sabah

Advertisement

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Διαβάστε ακόμα:

Advertisement

Τα πιο cool αυτοκίνητα έχουν κατασκευσατεί από τις πλέον “άκυρες” εταιρείες

Vision-S: Η Sony προχωράει με την εξέλιξη του αυτοκινήτου της (VIDEO)

Το πρώτο BAC Mono με εμφάνιση… Playstation

Advertisement