Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Delta HF Integrale: Θα αναβιώσει ο μύθος;

Ελλάδα 6:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Delta HF Integrale: Θα αναβιώσει ο μύθος;

ΝΕΑ

Delta HF Integrale: Θα αναβιώσει ο μύθος;

ΝΕΑ

Οι ειδήμονες του Gruppo FCA σπάνε τα κεφάλια τους, σκέπτονται και συσκέπτονται, προβαίνουν σε μυστικές συναντήσεις στο Τορίνο με κεντρικό θέμα τι άλλο από την επίσημη απόφαση να δώσουν ζωή στη νέα Integrale. Όνειρο ζωής ή ουτοπία;

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι, προτού δημιουργήσουμε εσφαλμένες εντυπώσεις. Η νέα Integrale έτσι όπως την οραματίζονται στο groupo δεν θα έχει καμία σχέση με την υπάρχουσα γκάμα της Lancia. Αυτό εξάπτει ακόμη περισσότερο τη φαντασία μας…

Σειρήνες από Ιταλία πλευρά, θέλουν τη νέα Delta να οικοδομείται προσεκτικά επάνω στην πολλά υποσχόμενη πλατφόρμα “Giorgio”, την οποία χρησιμοποιεί η νέα Alfa Romeo Giulia, με μόνη διαφορά το πιο μαζεμένο μεταξόνιο στο νέο μοντέλο με το «βαρύ» όνομα.

Advertisement
Advertisement

Επειδή δεν πρόκειται για σενάριο, αλλά για ρεαλιστικό σχέδιο, διέρευσε πως η Delta Integrale θα παίρνει ζωή από το νέο δίλιτρο 4κύλινδρο βενζινοκινητήρα biturbo που επιτελεί το «αγροτικό» του στη Giulia.

Η ισχύς στην περίπτωση της Integrale θα σκαρφαλώσει στους 350 ίππους, με τα μηχανικά μέρη να ανήκουν αποκλειστικά στην Alfa Romeo, την μόνιμη τετρακίνηση να είναι δημιούργημα της Magna και τη συναρμολόγηση του «θηρίου» να πραγματοποιείται στον ιερό χώρο της Modena παρακαλώ… Γνωρίζω καλά, πως πολλοί ορκισμένοι πιστοί δεν θα κοιμηθούν απόψε.