Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε πως η βενζίνη σώζει ένα Tesla! (+video)

Ελλάδα 0:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε πως η βενζίνη σώζει ένα Tesla! (+video)

ΝΕΑ

Δείτε πως η βενζίνη σώζει ένα Tesla! (+video)

ΝΕΑ

Για να μην υπάρχει το άγχος της φόρτισης σε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, την λύση έρχεται να δώσει μία σταθερή αξία: η βενζίνη.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα να εξελίσσονται όλο και περισσότερο με μεγαλύτερες αυτονομίες και τα δίκτυα να αυξάνουν τους σταθμούς φόρτισης, όμως όταν κάποιος θέλει να κάνει ένα μακρινό ταξίδι σε περίεργα μέρη, τότε θα πρέπει να λαμβάνει τα μέτρα του.

Στην περίπτωση του video, βλέπουμε ένα ζευγάρι το οποίο έχει αποφασίσει να ταξιδέψει με το Tesla του σε κάποιο ερημικό μέρος, μακριά από τον πολιτισμό και τους φορτιστές.

Μιας και η φόρτιση σε τέτοια σημεία είναι μία πολύ δύσκολη υπόθεση, ο οδηγός του Tesla έχει φροντίσει να κουβαλάει μαζί του ένα απροσδόκητο αλλά σίγουρο σύμμαχο.

Advertisement
Advertisement

Στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του κουβαλάει μία γεννήτρια Honda η οποία καίει την παλιά, καλή βενζίνη, για να δώσει ρεύμα που θα φορτίσει το Tesla του.

Η ιδέα μοιάζει εντελώς παράλογη και εκτός του νοήματος της χρήσης ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, το οποίο ευαγγελίζεται την κατάργηση της βενζίνης.

Όμως για όποιον θέλει να ταξιδέψει κάπου μακριά και σε απόμακρα σημεία, και θέλει να το κάνει οπωσδήποτε με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, η λύση που προτείνει ο οδηγός στο video μοιάζει η μόνη εφικτή.

Advertisement

Ακόμα και αν πρόκειται για ασύστολο τρολάρισμα των ηλεκτρικών και της Tesla

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Superchargers από την Tesla αλλά και σε… super τιμή!
Η Tesla ανακαλεί 1,1 εκατομμύρια οχήματα
Μειώνεται ο χρόνος αναμονής για τα καινούργια Tesla