Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας: Παρών το Δίκτυο της Jeep

Ελλάδα 3:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας: Παρών το Δίκτυο της Jeep

ΝΕΑ

ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας: Παρών το Δίκτυο της Jeep

ΝΕΑ

Το Επίσημο Δίκτυο συνεργατών της Jeep βρέθηκε στο πλευρό της κορυφαίας για τη χώρα μας ποδηλατικής διοργάνωσης, με τα μοντέλα της μάρκας να υποστηρίζουν την προσπάθεια των αθλητών και της οργανωτικής επιτροπής.

Advertisement
Advertisement

Οι Πυραμίς Ε.Π.Ε. και Κουλουράς Α.Ε., μέλη του Επισήμου Δικτύου της Jeep σε Ηράκλειο και Ιωάννινα υποστήριξαν τη διοργάνωση μέσω της παροχής οχημάτων για τις ανάγκες του αγώνα.

Με τη μάρκα να έχει θέσει ως στόχο στην Ευρώπη την πώληση αποκλειστικά εξηλεκτρισμένων αυτοκινήτων μέχρι το τέλος της δεκαετίας, η συμμετοχή της Jeep σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού επιβεβαιώνει την εστίαση της στην περιπέτεια, την επαφή με τη φύση και κυρίως το σεβασμό προς το περιβάλλον.

Μετά από σχεδόν 850 αγωνιστικά χιλιόμετρα ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας, η μεγαλύτερη ποδηλατική διοργάνωση στη χώρα μας. Το Επίσημο Δίκτυο συνεργατών της Jeep βρέθηκε στο πλευρό της διοργάνωσης, αλλά και τον αθλητών. Ένα νέο Jeep Compass αποτελούσε τον προπομπό του αγώνα, μεταφέροντας τον αλυτάρχη του αγώνα και ανοίγοντας το δρόμο για τους αθλητές.

Advertisement
Advertisement

Από την αφετηρία που δόθηκε την Τετάρτη 27 Απριλίου στο Ηράκλειο με την υποστήριξη της ΠΥΡΑΜΙΣ Ε.Π.Ε., Επίσημου Διανομέα και Επισκευαστή Jeep στο συγκεκριμένο Νομό, μέχρι και τον τερματισμό στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων την Κυριακή 1η Μάϊου με την υποστήριξη της ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ Α.Ε. Επίσημου Διανομέα και Επισκευαστή Jeep στο Νομό Ιωαννίνων, τα οχήματα της Jeep μετέφεραν το μήνυμα του αθλητισμού, της υγείας και του σεβασμού προς το περιβάλλον.

Advertisement

Η θρυλική Αμερικανική μάρκα διαθέτει την πλέον αποδοτική, ισχυρή, αλλά και φιλική προς το περιβάλλον γκάμα στην 80χρονη ιστορία της. Στόχος είναι η επίτευξη το 100% των πωλήσεων στην Ευρώπη να αφορά σε εξηλεκτρισμένα οχήματα μέχρι το 2030, με τη μάρκα να προσφέρει ήδη το υβριδικό σύστημα e-Hybrid των 48V, το Plug-in Hybrid σύστημα 4xe, ενώ την επόμενη χρονιά διαθέσιμο θα είναι και το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Jeep.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο της Jeep υποστήριξε αυτή την εξαιρετικά σημαντική για την ποδηλασία, αλλά και ευρύτερα για τη χώρα μας διοργάνωση», ανέφερε ο κ. Γιώργος Μπακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της FCA Greece.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έγινε barcode η… μάσκα κάθε Jeep;
56ο Easter Jeep Safari: Η μεγάλη ετήσια γιορτή της Jeep
Jeep Wrangler 4xe: Ασφάλεια με 5G