Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσες ώρες χρειάστηκαν για να βαφτεί αυτή η Lamborghini Revuelto;

Ελλάδα 6:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσες ώρες χρειάστηκαν για να βαφτεί αυτή η Lamborghini Revuelto;

ΝΕΑ

Πόσες ώρες χρειάστηκαν για να βαφτεί αυτή η Lamborghini Revuelto;

ΝΕΑ

Η Revuelto Opera Unica κατασκευάστηκε για να τιμήσει την 60η επέτειο της Lamborghini.

Advertisement
Advertisement

Είναι ίσως ό,τι πιο ξεχωριστό έχει κατασκευάσει η θρυλική μάρκα σπορ αυτοκινήτων και χρειάστηκε πάρα πολλή προσπάθεια για να φτάσει σε αυτό το αποτέλεσμα. Δε θα μπορούσε να μην είναι μοναδική και να μην ονομαστεί «Unica».

Ο λόγος για την Lamborghini Revuelto Opera Unica, η οποία χρειάστηκε 435 ώρες εργασίας μόνο για την πολύχρωμη βαφή που βλέπετε που χτυπάει απευθείας στο μάτι.

Και αν οι 435 ώρες δεν είναι ενδεικτικό νούμερο για να κατανοήσουμε τι συζητάμε, τότε σκεφτείτε πως είναι σαν να δουλεύει ένα τμήμα ανθρώπων 18 ημέρες σερί.

Advertisement
Advertisement

Σε αυτές, προσθέστε και άλλες 220 ώρες οι οποίες χρειάστηκαν για την επίσης ξεχωριστή επένδυση της καμπίνας η οποία είναι από γνήσιο δέρμα, με το μωβ και το μαύρο να κυριαρχούν. Ακόμα και ο διακόπτης start/stop είναι πολύχρωμο.

Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία, θέλοντας να τιμήσει τη μεγάλη ιστορία της, δεν παρέλειψε φυσικά να βάλει το 60 όπου… μπορούσε στο εσωτερικό.

Advertisement

Κατά τα άλλα αυτή η σπέσιαλ Revuelto διατηρεί τον εκρηκτικό V12 των 6,5 λίτρων του στάνταρ μοντέλου. Υπενθυμίζουμε, ότι συνδυάζεται με τρεις ηλεκτροκινητήρες, δύο στον εμπρός άξονα και έναν στον πίσω.

Advertisement

Η συνολική απόδοση αυτού του πακέτου ανέρχεται στον συγκλονιστικό αριθμό των 1.015 ίππων!

Με αυτά τα χαρακτηριστικά, το ιταλικό hypercar κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 2,6 δευτερόλεπτα, περίπου όσα χρειάζεται και ένα μονοθέσιο Formula 1!

Advertisement

Η τελική της ταχύτητα έρχεται να συμπληρώσει γλυκά την τρομακτική της απόδοση, αφού αγγίζει τα 350 χλμ./ώρα.

Η Lamborghini Revuelto Opera Unica θα εμφανιστεί για μία τελευταία φορά στην εκδήλωση Art Basel, όπου η εταιρεία θα γιορτάσει τα 60 χρόνια ιστορίας της.

Μετά από εκεί, το hypercar θα φτάσει στα χέρια του ιδιοκτήτη που ξόδεψε πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια για την απόκτησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιες μπαταρίες; Ακούστε τον θεϊκό V12 της Lamborghini Revuelto (+video)
Η Lamborghini εφαρμόζει τετραήμερη εργασία!
Στον δρόμο η αντικαταστάτρια της Lamborghini Huracan (+video)