Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Czinger: Ετοιμάζει τετραθέσιο μοντέλο

Ελλάδα 0:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Czinger: Ετοιμάζει τετραθέσιο μοντέλο

ΝΕΑ

Czinger: Ετοιμάζει τετραθέσιο μοντέλο

ΝΕΑ

Η Czinger, μπορεί να μην έχει ακόμη ξεκινήσει τις παραδόσεις του Extreme 21C στους πελάτες της και ήδη ετοιμάζεται να αποκαλύψει το δεύτερο μοντέλο της.

Advertisement
Advertisement

Την ανακοίνωση για το τετραθέσιο μοντέλο έκανε στο Goodwood Festival of Speed ο διευθύνων σύμβουλος της Kevin Czinger.

Δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για το μοντέλο. Η δήλωση θα είναι «φθηνότερο» από το 21C των 2 εκατομμυρίων δολαρίων, μας κάνει να πιστεύουμε, πως θα είναι πολύ ακριβό για όλους εμάς και ίσως θα μπορούσε να είναι ο αντίπαλος του Koenigsegg Gemera.

«Σε λίγες εβδομάδες θα παρουσιάσουμε το επόμενο μοντέλο μας», είπε ο Kevin Czinger και πρόσθεσε: «Θα είναι τετραθέσιο και λίγο μεγαλύτερο από το 21C

Advertisement
Advertisement

Είναι ενδιαφέρον ότι η Czinger θέλει να παράγει πολύ περισσότερα μοντέλα από το 21C και ένα τετραθέσιο. «Θέλουμε να κατασκευάζουμε αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων με μικρή παραγωγή, ώστε να μπορούμε πάντα να προσφέρουμε τις τελευταίες εξελίξεις», δήλωσε ο ιδρυτής της αυτοκινητοβιομηχανίας. Μέχρι το τέλος της δεκαετίας, το 2030, η Czinger θα έχει μία γκάμα με έξι ή επτά διαφορετικά μοντέλα, καθένα από τα οποία θα είναι πολύ διαφορετικό και θα ορίζει μια ελαφρώς διαφορετική κατηγορία».

Advertisement

Παραμένει ασαφές εάν τα μελλοντικά μοντέλα της Czinger θα είναι τόσο εστιασμένα στις επιδόσεις όσο το 21C. Αυτό το μοντέλο τροφοδοτείται από έναν V8 επίπεδου στροφάλου 2,88 λίτρων που γυρίζει στις 11.000 σ.α.λ. και συνδυάζεται με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες. Αποδίδει συνδυαστικά 1.233 ίππους, αρκετά για να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 1,9 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 431 χλμ./ώρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Czinger 21C hypercar: Ντεμπούτο στο Goodwood (+video)
Czinger 21C: American Beast
Czinger 21C: Το απόλυτο υβριδικό hypercar (VIDEO)