Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Czinger 21C: Ένα sportscar με 1.233 ίππους (+video)

Ελλάδα 20:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Czinger 21C: Ένα sportscar με 1.233 ίππους (+video)

ΝΕΑ

Czinger 21C: Ένα sportscar με 1.233 ίππους (+video)

ΝΕΑ

Μια εταιρεία από το Λος Άντζελες σχεδιάζει να αποκαλύψει ένα hypercar, που είναι κατασκευασμένο με υλικά από τρισδιάστατους printers και ένα υβριδικό σύστημα κίνησης που θα παρουσιαστεί στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Γενεύη του επόμενου μήνα.

Advertisement
Advertisement

 

Η εταιρεία ονομάζεται Czinger, ανακοίνωσε το νέο hypercar, (το 21C), πριν από μία εβδομάδα. Τώρα, η νεοσύστατη εταιρία αποκάλυψε και μερικά τεχνικά χαρακτηριστικά του. Η ισχύς στο 21C θα προέρχεται από ένα υβριδικό σύστημα με απόδοση 1.233 ίππων. Αυτό είναι αρκετό για μία επιτάχυνση 0-100 χλμ σε μόλις 1,9 δευτερόλεπτα, σύμφωνα με την εταιρεία.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας θα είναι τοποθετημένος σε ένα ελαφρύ και ανθεκτικό πλαίσιο κατασκευασμένο με 3D εκτυπωμένα εξαρτήματα. Ο ιδρυτής της Czinger, Kevin Czinger, ανέπτυξε αρχικά τη μέθοδο κατασκευής του πλαισίου γνωστής ως «Divergent Blade». Σε αυτήν, η δομή του οχήματος αποτελείτε από τρισδιάστατα τμήματα συντηγμένα μεταξύ τους χρησιμοποιώντας μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία και ενισχυμένα με στοιχεία από ανθρακονήματα.

Advertisement

Πάνω στο πλαίσιο είναι τοποθετημένα τα δύο καθίσματα του 21C, όπου ο επιβάτης κάθεται ακριβώς πίσω από τον οδηγό. Αυτό επέτρεψε στον Czinger να προσθέσει μια κεντρική θέση οδήγησης και να κρατήσει το αμάξωμα πολύ… στενό.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα κυκλοφορήσουν σύντομα καθώς το Czinger 21C θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2020, το οποίο ξεκινά στις 3 Μαρτίου.

Advertisement