Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Consumer Report 2019: Πρώτη η Subaru τελευταία η Fiat!

Ελλάδα 1:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Consumer Report 2019: Πρώτη η Subaru τελευταία η Fiat!

ΝΕΑ

Consumer Report 2019: Πρώτη η Subaru τελευταία η Fiat!

ΝΕΑ

Οι εταιρείες του ομίλου FCA βρέθηκαν στις τελευταίες θέσεις της λίστα που δημοσιεύει κορυφαία εταιρεία.

Advertisement
Advertisement

Χειρότερα δεν θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα για τις εταιρείες του ομίλου FCA καθώς σύμφωνα με τα αποτελέσματα για το καλύτερο αυτοκίνητο, SUV αλλά και φορτηγό που συντάσσει το Consumer Report η Fiat βρέθηκε στην τελευταία θέση ενώ η Jeep και η Alfa Romeo βρέθηκαν στην 4η και 5η θέση πριν το τέλος της λίστας που περιλαμβάνει 33 αυτοκινητοβιομηχανίες!

Αντίθετα η Subaru και η Toyota κυριάρχησαν στη λίστα του Consumer Report με τα καλύτερα αυτοκίνητα για το 2019. Ωστόσο παρά το γεγονός πως η Toyota σημείωσε τέσσερις νίκες σε 10 κατηγορίες οχημάτων, η Subaru χαρακτηρίστηκε ως η καλύτερη μάρκα μεταξύ των αυτοκινητοβιομηχανιών, κερδίζοντας ακόμη και πολυτελής ανταγωνιστικές μάρκες. Η Subaru κατέλαβε την πρώτη θέση ανάμεσα σε 33 μάρκες, ακολουθούμενη από τέσσερις κατασκευαστές πολυτελών αυτοκινήτων που είναι η Genesis, η Porsche, η Audi και η Lexus.

Advertisement
Advertisement

Η Subaru απέκτησε επίσης δύο από τα 10 καλύτερα βραβεία οχημάτων, με το Subaru Forester να επικρατεί ως το καλύτερο συμπαγές SUV και το Subaru Ascent να κερδίζει το SUV με το καλύτερο μεσαίο μέγεθος.

«Ο μεγάλος νικητής μοιάζει πραγματικά με τη Subaru», δήλωσε ο Jake Fisher, διευθυντής του Consumer Report για τον κλάδο του αυτοκινήτου.

«Από την άποψη της αξιοπιστίας, των τρόπων δοκιμής των αυτοκινήτων και της ασφάλειας, είναι πραγματικά No. 1.»

Advertisement

Ο ετήσιος κατάλογος Consumer Report αποτελεί σημαντικό οδηγό για πολλούς Αμερικανούς καταναλωτές που θέλουν να αγοράσουν αυτοκίνητο. Ο κατάλογος μετρά την ικανοποίηση των πελατών μέσω ερευνών και εξετάζει την απόδοση και την αξιοπιστία αλλά και την οικονομία καυσίμου. «Η Toyota υπερέχει πραγματικά όσον αφορά την αξιοπιστία και την ασφάλεια», δήλωσε ο Fisher. Επίσης η ομάδα σύνταξης του Consumer Reports δήλωσε επίσης ότι δεν μπορεί πλέον να συστήσει το ηλεκτρικό Tesla Model 3 αφού παρατήρησε ουσιαστικά κατασκευαστικά ελαττώματα. Η Fiat κατέκτησε την τελευταία μεταξύ των χειρότερων εμπορικών σημάτων της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η FCA δήλωσε ότι τα αποτελέσματα της μάρκας Fiat από το Consumer Report οφείλονται στον περιορισμένο αριθμό μοντέλων που διαθέτει η μάρκα.

Advertisement

«Ενθαρρύνουμε τους καταναλωτές να δοκιμάσουν τα αυτοκίνητα της Fiat και ευχαριστούμε τους πιστούς πελάτες μας που συνεχίζουν να αγαπούν την ιταλική σειρά οχημάτων», δήλωσε η FCA.

Η λίστα με την κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες σύμφωνα με έρευνα του Consumer Reports:

Advertisement

Subaru
Genesis
Porsche
Audi
Lexus
Mazda
BMW
Lincoln
Toyota
Hyundai
Volkswagen
Kia
Honda
Infiniti
Mini
Acura
Mercedes-Benz
Buick
Tesla
Ford
Nissan
Chrysler
Volvo
Chevrolet
Dodge
Cadillac
GMC
Alfa Romeo
Jeep
Mitsubishi
Land Rover
Jaguar
Fiat

Δείτε επίσης

Το λιγότερο ασφαλές αυτοκίνητο είναι από τα best seller στην Ελλάδα