Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Commander θα ονομάζεται το νέο επταθέσιο Jeep (+video)

Ελλάδα 13:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Commander θα ονομάζεται το νέο επταθέσιο Jeep (+video)

ΝΕΑ

Commander θα ονομάζεται το νέο επταθέσιο Jeep (+video)

ΝΕΑ

Παράλληλα με τη δημοσιοποίηση κάποιων teaser φωτογραφιών η Jeep επιβεβαίωσε επίσημα πως η ονομασία για το νέο SUV με τις τρεις σειρές καθισμάτων θα είναι Commander.

Advertisement
Advertisement

Το νέο μοντέλο που θα μπει στη γκάμα της Jeep επαναφέροντας την ονομασία Commander θα είναι ένα SUV που θα βασίζεται στο Compass αλλά θα έχει επιμηκυμένο μεταξόνιο και τρεις σειρές καθισμάτων.

Οι teaser φωτογραφίες και το υλικό που δημοσιοποίησε η Jeep είναι άκρως αινιγματικό καθώς δείχνει ελάχιστα την σιλουέτα και τα πίσω φωτιστικά σώματα του Commander. Από τα λίγα που μπορούμε να διακρίνουμε φαίνεται πως υπάρχει η χαρακτηριστική μάσκα και τις επτά κάθετες γρίλιες ενώ η οροφή είναι αρκετά επιμηκυμένη καθώς το πίσω μέρος έχει μεγαλώσει προκειμένου να φιλοξενήσει την τρίτη σειρά καθισμάτων. Επιπλέον τα πίσω φώτα δεν αποτελούνται από ένα ενιαίο σώμα αλλά ουσιαστικά μια διάταξη από μικρότερες μονάδες.

Jeep Commander

Advertisement
Advertisement

Η Jeep δεν έχει δώσει πολλές πληροφορίες για το Commander πέραν του ότι θα κατασκευάζεται στην Βραζιλία και θα διαφοροποιείται σε σχέση με τον πρόγονό του στο ότι θα βασίζεται στο Compass και όχι στο Grand Cherokee. Με βάση κάποιες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει φαίνεται πως η αύξηση του χώρου έχει προκύψει εν μέρει από την αύξηση του μεταξονίου, κάτι που φαίνεται από τις μεγαλύτερες πίσω πόρτες, και αφετέρου από την αύξηση του πίσω προβόλου. Αντίστοιχες με του Compass αναμένεται να είναι οι μηχανολογικές επιλογές όπως και οι τεχνολογίες συνδεσιμότητας και υποβοήθησης οδήγησης. Η πρεμιέρα του Commander θα γίνει μέσα στο δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς.

Jeep Commander

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H Jeep και η Mahindra στα δικαστήρια
Το Jeep Gladiator γίνεται ένα θηριώδες 6×6
Φορτιστές ακόμα και στην έρημο τοποθετεί η Jeep