Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Citroen C3 Aircross: Παριζιάνικος αέρας

Ελλάδα 11:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Citroen C3 Aircross: Παριζιάνικος αέρας

ΝΕΑ

Citroen C3 Aircross: Παριζιάνικος αέρας

ΝΕΑ

Το Citroen C3 Aircross παραμένει ένα από τα πιο ελκυστικά crossover της αγοράς χάρη στην μοναδική γαλλική του φινέτσα.

Advertisement
Advertisement

Ο σχεδιασμός ενός αυτοκινήτου είναι ένα πολύπλοκο ζήτημα που κάθε αυτοκινητοβιομηχανία παίρνει πολύ σοβαρά. Ιδιαίτερα κάποιες εταιρείες, όπως η Citroen, διαχρονικά αναζητούσαν καινοτόμες και ιδιόμορφες λύσεις δίνοντας σε όλα τα μοντέλα τους μια ταυτότητα μοναδικότητας και έντονης προσωπικότητας.

Το αν θα είναι πετυχημένο ένα σχέδιο αυτοκινήτου αυτό θα το κρίνει τελικά το κοινό, αλλά υπάρχει ένα στοιχείο που διαχωρίζει την επιτυχία από την αποτυχία και αυτό είναι η διαχρονικότητα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της πετυχημένης φιλοσοφίας της Citroen είναι το C3 Aircross, το οποίο παρότι βρίσκεται σχεδόν έξι χρόνια ανάμεσά μας παραμένει ένα από τα πιο ελκυστικά crossover της αγοράς.

Advertisement
Advertisement

Η Citroen φυσικά δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και προχώρησε σε σταδιακές αναβαθμίσεις στο μοντέλο το οποίο για το 2023 είναι πιο μοντέρνο και εκλεπτυσμένο από ποτέ. Ίσως το πιο ενδιαφέρον σχεδιαστικά σημείο του C3 Aircross είναι η μάσκα εμπρός με τις χαρακτηριστικά γρίλιες, τα διακριτικά φωτιστικά σώματα LED και την καινούρια ασημί αεροτομή στο κάτω μέρος η οποία μπορεί να συνδυαστεί με πολλαπλές χρωματικές επιλογές.

Και μιας που αναφερθήκαμε στις χρωματικές επιλογές, η Citroen έχει φροντίσει το δικό σας C3 Aircross να μη μοιάζει με κανένα άλλο. Περισσότεροι από 70 συνδυασμοί χρωμάτων είναι διαθέσιμη στον πελάτη με 7 χρώματα αμαξώματος, τέσσερα πακέτα απόχρωσης και δύο χρώματα οροφής. Το C3 Aircross λοιπόν μπορεί να γίνει προσωπική υπόθεση για τον καθένα.

Advertisement

Το νέο Citroen C3 Aircross είναι μια λύση άνεσης, ασφάλειας και οικογενειακής χρηστικότητας, αλλά κυρίως είναι μια από τις πιο γοητευτικές λύσεις καθημερινής μετακίνησης με παριζιάνικο άρωμα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συγκριτικό: Citroen C3 1.2 EAT vs Hyundai i20 1.0T DCT vs Skoda Fabia 1.0 TSI DSG
Το νέο Citroen C5 X είναι το Best Large Car του WWCOTY
Νέο Citroen C3 Aircross: Με κινητήρες για όλες τις απαιτήσεις