Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Χώρισε και διέλυσε το ραντάρ ταχύτητας

Ελλάδα 6:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χώρισε και διέλυσε το ραντάρ ταχύτητας

ΝΕΑ

Χώρισε και διέλυσε το ραντάρ ταχύτητας

ΝΕΑ

Ο πληγωμένος άντρας φαίνεται πως πήρε πολύ βαριά τον χωρισμό με την κοπέλα του, με αποτέλεσμα να την πληρώσει ένα… άμοιρο ραντάρ ταχύτητας.

Advertisement
Advertisement

Μόνο χαλαρά δεν πήρε τον χωρισμό με τη σύντροφό του ένας 25χρονος άντρας, ο οποίος εκτόνωσε το θυμό του σε ένα ραντάρ ταχύτητας.

Το περιστατικό έλαβε χώρα τη νύχτα στη γαλλική πόλη Λονς λε Σωνιέ, και απαθανατίστηκε από το… ξεχαρβαλωμένο ραντάρ. Όπως έδειξε το βίντεο, με τη βοήθεια ενός λουριού πρόσδεσε το ραντάρ με το όχημά του και στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο τελευταίο, επιταχύνοντας με μανία.

Αφού, πραγματικά, διέλυσε το ραντάρ, το πήρε… σαν κύριος στο τετρακίνητο αυτοκίνητό του και στη συνέχεια το παράτησε σε παρακείμενο πάρκινγκ, αναφέρει το ειδησεογραφικό Μέσο “Caradisiac”.

Advertisement
Advertisement

«Χώρισα με την κοπέλα μου και τρελάθηκα», φαίνεται πως ανέφερε χαρακτηριστικά κατά την κατάθεσή του στο δικαστήριο.

Η δίκη διεξήχθη, με τον 25χρονο άντρα να καταδικάζεται σε δύο μήνες φυλάκιση με αναστολή, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο της τάξης των 500 ευρώ.

«Έχεις όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν πως είσαι ένας νομοταγής πολίτης, εκτός από το γεγονός πως κυκλοφορείς τα βράδια έχοντας ένα λουρί εντός του τετρακίνητου αυτοκινήτου σου», ήταν η απάντηση του προέδρου του Δικαστηρίου.

Advertisement

 

 

Advertisement

ΑΚΟΜΑ:
Απίστευτο: Μπήκε στο ΚΑΤ με το Smart
Βρείτε πως βρέθηκε εκεί η 5άρα! (+video)
Πανικός στην Αθηνών-Λαμίας: Ηλικιωμένος οδηγούσε αντίθετα για ένα χιλιόμετρο!

 

 

Advertisement